Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PNL trage in PSD: „A inchis si apoi a vandut la fier vechi toate intreprinderile care au creat bunastare si locuri de munca pentru judetul Botosani”Războiul dintre principalele formaţiuni politice din Botoşani se ascute odată cu apropierea alegerilor europarlamentare. PNL a emis un comunicat de presă prin care îi acuză pe social-democraţi că au distrus economia judeţului prin închiderea fabricilor şi întreprinderilor, prezentând chiar şi o listă a acestora. De asemenea, liberalii consideră că de la Revoluţie încoace judeţul Botoşani „a fost condus în proporţie de 80% de către comuniștii transformați în pesediști”. Redăm în continuare comunicatul echipei PNL Botoşani:


PSD își continuă campania de denigrare zilnică a Partidului Național Liberal, iar atacurile repetate la adresa liberalilor ne arată că suntem văzuți de către PSD ca principalul obstacol care mai stă în calea acaparării puterii totale de către social- democrați. În contextul în care pentru PSD a devenit o practică aruncarea de minciuni pe piață și dezinformarea locuitorilor județului Botoșani în disperarea de a obține cât mai multe voturi, ne vedem obligați să venim în fața electoratului cu dovezi concrete despre modul în care PSD a distrus economia județului și totodată a spulberat șansele botoșănenilor de a avea un loc de muncă stabil.

Locuitorii județului Botoșani să nu uite că cei care ne-au condus în ultimii 25 ani, în cea mai largă perioadă, au fost pesediștii care, nu numai că, rând pe rând, au închis toate întreprinderile care aduceau plus valoare economiei, dar au lăsat mii de oameni fără loc de muncă și fără posibilitatea de a-și asigura un trai de minimă decență. PSD-ul să nu uite ca din cauza slabei dezvoltări economice, județul are peste 8.000 de șomeri, la care se adaugă cea mai largă categorie, aceea a persoanelor care nu beneficiază de niciun fel de venit și care își duce traiul de pe o zi pe alta.

Noi, Partidul Național Liberal, cerem public PSD să recunoască că județul Botoșani, începând din 1990 a fost condus, în proporție de 80% de către comuniștii transformați în pesediști, iar singurul lucru cu care se poate lăuda este că a ținut județul Botoșani pe ultimul loc din România și pe ultimul loc din Europa în ceea ce privește dezvoltarea județului și a creării locurilor de muncă.    


Noi, Partidul Național Liberal, solicităm public PSD-ului să recunoască ce fel de politică a dus cât timp s-a aflat la conducerea acestei țări și acestui județ, să recunoască că a închis și apoi a vândut la fier vechi toate întreprinderile care au creat bunăstare și locuri de muncă pentru județul Botoșani.

Redăm mai jos o mică parte din fabricile și întreprinderile pe care pesediștii le-au închis și au sărăcit județul:
- Întreprinderea de morărit și panificație Botoșani
- Întreprinderea piscicolă Botoșani
- Întreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahăr Bucecea
- Întreprinderea de industrializare a laptelui Botoșani
- Întreprinderea de industrializare a cărnii Botoșani
- Întreprinderea viei și vinului Botoșani
- Întreprinderea pentru producerea nutrețurilor combinate Leorda
- Întreprinderea mecanică a agriculturii și industriei alimentare Botoșani
- Întreprinderea de sticlărie și porțelan Dorohoi
- Întreprinderea de exploatare minieră Miorcani
- Întreprinderea de confecții Dorohoi- Botoșani
- Întreprinderea de confecții Botoșani
- Întreprinderea textilă „Moldova”
- Întreprinderea de prelucrare a lemnului Botoșani
- Întreprinderea de utilaje și piese de schimb Botoșani
- Întreprinderea de aparataj electronic de joasă tensiune “Electrocontact” Botoșani
- Întreprinderea de șuruburi Botoșani

În aceste condiții, respingem categoric tentativele repetate ale social- democraților de a denigra Partidul Național Liberal. Recomandăm încă o dată PSD-ului să iasă în fața electoratului cu proiectele concrete din programul lor de campanie electorală, dacă acestea există.  
Te-ar mai putea interesa si:  PNLPSDalegeri europarlamentare
10:08 pm Vineri, 09 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare