Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Filiala din Darabani a Palatului Copiilor se muta la…gradinita. „Primaria se angajeaza sa ne ajute sau nu?”Aleşii dărăbăneni au aprobat în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local, darea în administrare a parterului clădirii Grădiniţei nr. 5, filialei din Darabani a Palatului Copiilor Botoşani, deoarece la etajul Conacului Balş urmează să fie înfiinţat un muzeu al oraşului. Lăcrămioara Jar a solicitat sprijinul autorităţilor locale în vederea amenajării noului spaţiu pentru instituţia pe care o conduce

În expunerea de motive şi raportul de specialitate se preciza faptul că respectivul proiect de hotărâre a fost emis ca urmare a adresei înaintate de Asociaţia Fapte din Cluj-Napoca primăriei din localitate, în care s-a solicitat un spaţiu adecvat amenajării mult aşteptatului muzeu al oraşului, dar primarul Corneliu Aroşoaie l-a contrazis pe şeful Biroului achiziţii publice, implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani, Andrei Budianu. „În primul rând vreau să-i atrag atenţia lui Andrei (n.r.-Budianu) că nu Asociaţia Fapte din Cluj-Napoca a venit cu ideea înfiinţării muzeului. Problema se discută de câţiva ani de zile, este o problemă care vizează interesul local, nu interesul unui grup sau a unor grupuri...Mă bucur că am ajuns la un consens, că părţile au căzut de comun acord...ca să nu perturbăm procesul didactic de la grădiniţă şi Clubul Copiilor, şi cea mai bună soluţie este cea pe care am găsit-o noi acum” a spus edilul şef al urbei.

Lăcrămioara Jar, profesoara care conduce filiala din Darabani a Palatului Copiilor Botoşani, a ţinut să-i corecteze pe membrii administraţiei publice locale, precizând faptul că instituţia pe care o conduce nu are personalitate juridică, nu este club, aşa cum s-a specificat în HCL, şi a solicitat ajutorul Primăriei pentru a amenaja noul spaţiu al instituţiei pe care o conduce. „Am dori să vedem cine ne asigură şi nouă curăţenia acolo, pentru că în hotărâre nu se specifică nimic, ne aducem şi noi contribuţia, dar trebuie şi contribuţia Primăriei. Primăria se angajează să ne ajute sau nu? Este vorba de mutat utilaje, noi suntem acolo cinci oameni” a spus Jar. Galia Hrimiuc a propus ca odată cu mutarea filialei dărăbănene a Palatului Copiilor în incinta Grădiniţei nr. 5, să fie modernizată clădirea respectivă, iar primarul Aroşoaie şi-a manifestat şi el dorinţa ca anul acesta să fie aprobată finanţarea pentru reabilitarea Conacului Balş.


Te-ar mai putea interesa si:  Clubul Copiilor DarabaniLacramioara JarAsociatia FapteConacul Bals
9:21 pm Miercuri, 25 Iunie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare