Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Se circulă în condiţii de iarnă la Darabani. VEZI drumurile judeţene care sunt închise GALERIE FOTO

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă din Darabani s-a întrunit astăzi, orele 10:00, la sediul Primăriei din localitate. Utilajele de deszăpezire au acţionat pe majoritatea arterelor Darabaniului, în afară de Lucoviţa, până duminică, orele 16:00. În orice caz, dacă va continua viscolul cel puţin drumurile spre Lişmăniţa, Eşanca şi cele de pe deal din Teioasa au şanse mari să se înfunde.

A viscolit la Darabani şi în această după-amiază, existând chiar porţiuni mari din centru unde nu se aşternuse încă zăpada. „Se circulă greu. Drumurile încă nu sunt înfundate, dar dacă va bate în continuare vântul, se vor înfunda cel puţin drumurile spre Lişmăniţa, Eşanca şi Teioasa pe deal . Se circulă în condiţii de iarnă. S-a deszăpezit în Bajura, Teioasa, Eşanca, Lişmăniţa şi a mai rămas Lucoviţa, dar între timp s-a rupt o lamă, iar acum plecăm spre interiorul Darabaniului” a declarat pentru Darabaneni.ro la 16:30, Mihai Plugaru inspector protecţie civilă din cadrul Primăriei Darabani.La orele 17:00, pe raza judeţului Botoşani erau blocate/închise circulaţiei şapte drumuri judeţene cu  opt sectoare, astfel:
•        DJ 282   Răuseni- limita judeţ Iaşi ;
•        DJ 282 B  Prajeni- limita judeţ Iaşi ;


•        DJ 282 Dangeni - Hanesti;
•        DJ 293 Dorohoi - Dumeni- Havârna- Mileanca - Cotusca - Ghireni -  DN 24 C;
•        DJ 294 A Avrameni   - Mitoc ;
•        DJ 294 C Hanesti - Borolea  -Manoleasa;
•        DJ 294 Dangeni  - Mihalaseni - DN 24 C;
•        DJ 291 K Lozna- Talpa.
„Nu sunt drumuri naţionale închise. La aceeaşi oră, se acţiona cu 27 utilaje pe drumuri naţionale şi cu 36 utilaje pe drumurile judeţene. Se acordă o atenţie deosebită cazurilor medicale, persoanelor cu nevoi de dializă şi femeilor însărcinate. Doar o parte din comuna Lunca era nealimentată cu energie electrică” se precizează într-un comunicat al ISU Botoşani.(foto: Marius B.)

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

VEZI ŞI: Elevii vor avea cel puţin două zile de vacanţă în plus din cauza frigului
 

Te-ar mai putea interesa si:  drumuri judetene inchiseviscol la Darabani
5:56 pm , 08 Ianuarie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare