Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

În lupta împotriva coronavirusului a fost lansată platforma Moldova SolidarăMoldova Solidara este o platformă online care integrează inițiativele societății civile, ale mediului de afaceri și ale administrațiilor publice locale din regiunea Moldovei, prin care se încearcă limitarea efectelor pandemiei de coronavirus. Dezvoltată de asociația Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, din a cărei conducere face parte și istoricul dărăbănean Dorin Dobrincu, Moldova Solidară adună într-un singur loc informații utile din toată regiunea pentru oricine dorește să fie ajutat, să ajute, să doneze sau să anunțe inițiative de care beneficiază semenii lui.

Platforma este actualizată permanent și funcționează ca o hartă interactivă care cuprinde proiectele prin care se acordă ajutor persoanelor vulnerabile, datele de contact ale voluntarilor activi în această perioadă, campaniile de strângere de fonduri care vin în sprijinul sistemului medical și informațiile utile pentru comunitățile din cele 8 județe din regiunea de nord-est a țării. Moldova Solidară promovează inițiative și proiecte ale ONG-urilor, mediului de afaceri și ale administrațiilor publice de luptă împotriva efectelor pandemiei de coronavirus; un Jurnal al faptelor bune, cu știri relevante la zi privind mobilizarea comunităților pe plan local sau național; Noutăți de folos pe tema COVID-19; informații de utilitate publică.Platforma permite oricărui cititor al site-ului să semnaleze și să adauge în listă un proiect pe care l-a inițiat, de care a auzit sau care i-a fost de folos, accesând secțiunea Înscriere Inițiative. De asemenea, pentru cine are nevoie de ajutor, platforma are inclus un formular de contact.

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.inovarecivica.fdsc.ro). Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei (miscareamoldova.ro) este o organizație non-guvernamentală regională, cu filiale în județele Bacău, Botoșani, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vrancea, care militează pentru introducerea problemelor Moldovei pe agenda națională, pentru deblocarea investițiilor majore în infrastructură, pentru echitate în alocarea resurselor din bugetul central, pentru eficientizare administrativă şi fiscală prin descentralizare şi regionalizare.
Te-ar mai putea interesa si:  Dorin DobrincuMiscarea pentru Dezvoltarea MoldoveiMoldova Solidara
9:00 pm Marti, 14 Aprilie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare