Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VIS DE PRIMAVARA Simpozion international organizat la Gradinita nr. 2 “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” GALERIE FOTO


Astăzi, 10 aprilie 2014, în cadrul săptămânii “Şcoalii altfel-Să ştii mai multe , să fii mai bun!", s-au derulat la Gradiniţa nr.2 din Darabani un şir de activităţi în cadrul Simpozionului Internaţional “Vis de primăvară” - ediţia a V-a, coordonat de invăţătoarea Doina Maria Popa şi doi moderatori. Partenerii proiectului sunt: Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, Şc. Gimnazială nr.17 din municipiul reşedinţă de judeţ şi Şc. de gradul I-III Oprişeni din raionul Hliboca-Regiunea Cernăuţi (Ucraina).

Coordonatorii proiectului la nivelul zonei oraşului Darabani au fost prof. Zîna Andronic şi educatoarea Mihaela Onofrei. Cei mici au luat parte la mai multe activităţi cultural-educative: pictură, teatru de păpuşi, artă culinară, dans sportiv, fantezie şi quilling, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice: Monica Cricleviţ, Viorica Culică, Zîna Andronic, Elena Cîmpeanu, Floarea Strahotin, Doiniţa Cute, Violeta Zelinsche şi Mihaela Onofrei. La acest simpozion internaţional au luat parte 101 copii de la Grădiniţa nr.2 şi Şcoala Gimnazială “Leon Dănăilă” din localitate, cadre didactice, părinţi şi colaboratorii evenimentului. “A fost foarte interesantă ideea de a-i pune să creeze împreună pe preşcolari şi elevi. Ca mamă, a fost ceva extraordinar” ne-a mărturisit Bianca Neacşu, membru în comitetul de părinţi ai amfitrionilor dărăbăneni.

Scopul evenimentului a fost depistarea vocaţiilor copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, a abilităţilor practice şi fanteziilor celor mici, dezvoltarea relaţiilor de colaborare şi prietenie dintre copii din diferite zone şi vârste. De asemenea, s-a urmărit integrarea copiilor cu probleme speciale în activităţile colective, cunoaşterea şi dezvoltarea aptitudinilor de la cele mai fragede vârste.
În final, toţi copiii au fost recompensaţi pe bună dreptate cu premiile I, II şi III. Într-o atmosferă emoţionantă şi placută, ei au primit diplome, dulciuri şi avut parte şi de alte surprize. Copiii au realizat o expoziţie cu lucrări, au gustat din bucatele pe care le-au pregătit, au dansat, au împărtăşit impresii, s-au bucurat şi au făcut fotografii. Mulţumim tuturor colaboratorilor, cadrelor didactice implicate şi părinţilor. Aşteptăm cu nerăbdare să participăm şi la alte acţiuni din cadrul acestui proiect” a declarat pentru Darabaneni.ro, Zîna Andronic, cadru didactic coordonator al Grădiniţei nr. 2.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto 
Te-ar mai putea interesa si:  Gradinita nr. 2Zina AndronicScoala altfelOpriseni
8:26 pm Joi, 10 Aprilie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare