Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Peste 4 milioane de euro alocaţi pentru singurul drum naţional de pământ din RomâniaDrumul Rădăuți Prut-Manoleasa, o rușine județeană, dar și una a întregii țări, dat fiind faptul că este singurul drum național de pământ din România, va arăta cu totul altfel până la sfârșitul acestui an, scrie Botoşăneanul.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, a alocat 19 milioane de lei, adică peste 4 milioane de euro pentru modernizarea acestei... ”șosele”. Lucrarea a fost deja licitată și adjudecată de către o firmă din Oaș, care și-a dus utilajele în zonă. Lucrarea se va derula pe cinci etape: realizarea scurgerilor de apă prin șanțuri de pământ, de beton și podețe laterale, scarificare și reprofilare (calea rutieră se aduce la cotă pentru realizarea elementelor geometrice), așternerea unui strat de balast de 20 - 30 cm, așternerea unui strat de piatră spartă de 20 cm și turnarea de șlam bituminos.„Prin acest strat de șlam bituminos apa nu mai pătrunde și la anul putem asfalta”, a declarat pentru Botoșăneanul Viorel Zacrețchi, directorul SDN Botoșani. Investiția este una impresionantă, presupunând realizarea a peste 58.000 metri liniari de șanț de pământ și a 5.000 de metri liniari de șanț dalat. „Avem toate confirmările că lucrarea se va face, amănunte tehnice vă dau cei de la Drumuri”, a precizat şi deputatul Andrei Dolineaschi. În prezent, drumul este unul realmente groaznic, cu denivelări și gropi uriașe, fiind un coșmar pentru orice conducător auto care se încumetă să circule pe drumul de pe malul Prutului, pentru care premierul Victor Ponta a promis alocarea de fonduri încă din decembrie 2012.Te-ar mai putea interesa si:  Andrei DolineaschiVictor PontaViorel ZacretchiDrumul national Radauti Prut
1:02 am Sambata, 04 Aprilie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare