Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

23 de familii de dărăbăneni au primit „Diplome de aur” în cadrul şedinţei festive de Consiliu Local FOTO & VIDEO


Ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Darabani a avut loc sâmbătă, 20 decembrie, la Casa de Cultură „Theodor Balş” din localitate. Aleşii dărăbăneni au ales preşedintele de şedinţă pe următoarele 2 luni, iar şefii Poliţiei şi SPF Darabani şi-au prezentat rapoartele de activitate în faţa dărăbănenilor. De asemenea, 23 de familii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost felicitate de primarul Corneliu Aroşoaie.

Primii care au sosit în Sala Casei de Cultură au fost pensionarii care s-au aşezat în prime trei rânduri. Printre invitaţii primarului Corneliu Aroşoaie s-a aflat şi Marius Budăi, directorul Casei Judeţene de Pensii, care a stat exact în spatele pensionarilor. Alături a stat şi subprefectul Gelu Ţigănucă, lângă secretarul executiv al PSD, Gheorghe Vâzdoagă. Vâzdoagă l-a întrebat, la un moment dat, pe Budăi: „Tu ai organizat aici?”

„Şedinţa festivă, printre altele, are şi scopul de a înmâna familiilor care au reuşit până la această vârstă şi au convieţuit cu primul sau cu prima soţie, fac o paranteză aici, ştiţi, neîntrerupt, vor fi onoraţi cu diplomă de fidelitate şi cu o sumă simbolică, ca să aibă o amintire din partea Primăriei Darabani şi a Consiliului Local” a spus edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie. Independentul Gheorghe Bejinariu a propus ca următorul preşedinte de şedinţă să fie Dorin Stredie, care a fost votat în unanimitate. Din păcate, pentru că nu a fost foarte „cuminte” nici anul acesta, independentul Dan Tîrniceru-Ifrim nu a fost propus nici acum preşedinte de şedinţă, funcţie mai mult onorifică, pe care nu a ocupat-o niciodată în doi ani şi jumătate de când este consilier.

Poate că nu era cel mai potrivit moment ca şeful Poliţiei din Darabani să ne prezinte la Sărbători, numărul de violuri, al uciderilor din culpă, tâlhăriilor sau relelor tratamente acordate minorilor, dar până la urmă aceasta este cruda realitate. Comisarul şef Marius Gavrilescu a prezentat un raport mai scurt, motivând că aria de competenţă a instituţiei pe care o conduce este mai mică. Primarul Corneliu Aroşoaie, cu ajutorul a două crăciuniţe, a premiat cele 23 de familii de seniori dărăbăneni care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Bătrânii, în marea lor majoritate persoane nevoiaşe, au primit câte o diplomă, un trandafir roşu şi 100 de lei într-un plic. În final, ei au ciocnit un pahar de şampanie cu primarul oraşului. Aleşii şi funcţionarii dărăbăneni au eliberat scena pentru a face loc urătorilor. (foto şi video: Cristian RĂCNEA)

VIDEO
Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini. Revenim cu detalii
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimMarius GavrilescuGheorghe BejinariuMarius BudaiGheorghe Vazdoaga
1:54 am , 21 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare