Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Autorităţile locale doresc reabilitarea sediului Primăriei oraşului DarabaniOraşul Darabani are în prezent una dintre cele mai urâte primării din judeţul Botoşani. Consiliul Local Darabani a votat în cadrul ultimei şedinţe ordinare aprobarea temei de proiectare pentru investiţia „reabilitarea sediului Primăriei oraşului Darabani”. Este un început, important este ca HCL să nu rămână la stadiul de proiect.

Conform inspectorului Andrei Budianu, se propune înlocuirea acoperişului imobilului construit în anul 1948, mutarea jgheaburilor şi burlanelor, refacerea faţadei şi a tencuielei exterioare, reabilitarea termică a clădirii în vederea reducerii costurilor legate de încălzire, executarea finisajelor exterioare, înlocuirea tâmplăriei interioare şi exterioare cu tâmplărie PVC şi geamuri termopane, refacerea trotuarului din jurul clădirii, reabilitarea Sălii de şedinţe a CL, recondiţionarea rampelor de acces pentru persoanele cu handicap, reamenajarea şi recondiţionarea grupurilor sanitare.

„Şi eu sunt convins că mulţi dintre d-voastră sunteţi de acord că Primăria noastră trebuie să arate altfel faţă de ceea ce arată acum” le-a transmis primarul Corneliu Aroşoaie consilierilor care au votat în unanimitate proiectul. Alin Gîrbaci le-a transmis colegilor săi să se ţină cont de o ordine a priorităţilor lucrărilor. Preşedintele de şedinţă Dorin Stredie a lipsit, locul său fiind luat de viceprimarul Relu Cricleviţ.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaieRelu CriclevitDorin StredieconsilieriAlin Girbaciconsilieri darabaneni
12:52 pm , 08 Februarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare