Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMUNICAT Iarna aceasta, veteranii de război se vor încălzi cu...35 de lei primiţi în plus de la stat„Ajutorul anual acordat veteranilor de razboi pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, a energiei electrice sau termice pentru nevoi casnice a fost majorat de la 300 la 335 de lei” se precizează într-un comunicat emis de Casa Judeţeană de Pensii Botoşani.

În luna decembrie 2015, o dată cu plata pensiilor şi a indemnizaţiilor acordate veteranilor de război, văduvelor de război, precum şi accidentaţilor de război în afara serviciului ordonat, va fi achitat şi ajutorul anual pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice. În acest an ajutorul a fost majorat la 335 de lei faţă de 300 de lei în anul 2014. La Botoşani, plata acestui ajutor va fi făcută unui număr de 1036 de persoane îndreptăţite să primească acest benefciu, efortul bugetar fiind de 347060 lei.
În data de 10 decembrie 2015 a fost publicată în Monitorul Oficial al României Hotărârea de Guvern nr. 951/2015 pentru stabilirea cuantumului ajutorului anual pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice, cuvenit veteranilor de război şi văduvelor de război, precum şi accidentaţilor de război în afara serviciului ordonat.“Cei 1036 de beneficiari, veterani de război, văduve de război şi accidentaţi de război în afara serviciului ordonat, aflaţi în evidenţa Casei Judeţene de Pensii Botoşani vor primi ajutorul anual, majorat la 335 de lei, o dată cu plata pensiei şi a indemnizaţiei de care beneficiază, însă pe un cupon separat. Întrucat actul normativ a fost publicat abia astăzi în Monitorul Oficial al României, se fac toate eforuturile, atât la nivelul Casei Naţionale de Pensii pentru tipărirea urgentă a cupoanelor cât şi la casele judeţene de pensii pentru efectuarea plăţilor. Profit de această ocazie şi le transmit tuturor pensionarilor din judeţul Botoşani sănătate, Sărbători fericite şi un An Nou mai bun decât cel ce stă să plece”, a declarat directorul executiv al CJP Botoşani, Marius Constantin Budăi. (foto: Cristian RĂCNEA)
Te-ar mai putea interesa si:  CJP Botosaniveterani de razboiMarius Constantin Budai
12:14 pm Vineri, 11 Decembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare