Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Serban Mihailescu, criza de sinceritate: „Ce s-a facut, ca sa avem ce regasi?...Sunt dezamagit de starea acestei parti de tara si modul in care ne ocupam de ea”Invitat la Festivalul Zilele Nordului cu ocazia inaugurării Muzeului Nordului, senatorul progresist Şerban Mihăilescu a fost destul de exigent cu guvernarea din care face parte, parlamentarul Colegiului Săveni-Darabani  afirmând că realizările din zona oraşului Darabani sunt prea puţine. Şerban Mihăilescu a purtat un scurt dialog cu reporterii ziarului online Darabaneni.ro.

D-le senator, cum regăsiţi Darabaniul?

Mă bucur sincer de iniţiativa înfiinţării unui muzeu la Darabani...Ce s-a facut, ca să avem ce regăsi? Regăseşti când lipseşti mai mult şi se mişcă ceva, dar în afară de câteva crâmpeie: spitalul, asfaltarea...sunt prea puţine. Vom vedea anul ăsta dacă vom asfalta străzile din lateral, dacă reparăm căminul (n.r.-Casa de Cultură „Theodor Balş”), dacă începem programul ANL...Toate sunt subject off, nu ştiu.

Toate acestea nu depind de d-voastră?

Nu, depind de un anume mod de a guverna. Guvernarea este un act care necesită multă competenţă, multă forţă şi multă înţelegere, nu este un act întâmplător.Să înţelegem că sunteţi dezamăgit de guvernarea de până acum?

Nu, sunt dezamăgit de starea acestei părţi din ţară şi modul în care ne ocupăm de ea. Suntem mai mult vizibili prin presa voastră. Vorbim de program de 110 milioane la apă şi nu se vede nimic, nu ştiu dacă se va vedea ceva vreodată.

România are două regiuni: Bucureştiul şi restul ţării. Extremităţile geografice au fost marginalizate dintotdeauna.

Aici este o greşeală. Este un punct de vedere pe care-l combat total. Marginalizarea ţi-o faci singur. Dacă eu am avut 20 de ani un director la drumuri care nu a propus niciodată creşterea gradului de clasificare al drumurilor, element esenţial în acordarea fondurilor, cu cel  mai mic coeficient în drumuri naţionale şi europene din România, eu întotdeauna voi primi cei mai puţini bani din ţară, şi an de an decalajul se adânceşte. Mă refer şi la asistenţa sanitară, şi la grădiniţe, şcoli, şi la alte modernizări.

Citiţi şi:
INTERVIU Serban Mihailescu: „Nu te poti opri ca ai facut 16 km de asfalt”
Te-ar mai putea interesa si:  Şerban MihăilescuDarabaniMuzeul Nordului
8:52 pm Vineri, 15 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare