Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

GSD a inaugurat, in sfarsit, noua sala de forta si fitness

Grupul Şcolar Darabani a inaugurat vineri noua sală de forţă şi fitness a liceului. Aparatele existente aici au fost achiziţionate încă din anul 2008, iar banda de alergare a fost donată de către prof. Florin Ignat, preşedintele Asociaţiei Sportive „Ştiinţa”. Lucrările pentru amenajarea acestei baze didactice a şcolii au debutat în octombrie 2010 şi sunt rezultatul muncii susţinute de către un grup de cadre didactice ale liceului. Sala dispune în prezent de 11 aparate destinate tuturor grupelor musculare, dar urmează să fie achiziţionate şi alte materiale pentru fitness şi o instalaţie de sonorizare. Elevii vor avea acces gratuit aici conform programei şcolare. De asemenea sala este destinată echipelor reprezentative ale şcolii şi va fi stabilit şi un program de abonamente pentru alţi doritori de mişcare.

Noua locaţie a fost sfinţită vineri de către preotul Adrian Nazare, eveniment la care a participat conducerea şcolii împreună cu  cadre didactice şi personal auxiliar din cadrul Grupului Şcolar. „Apariţia acestei săli este de bun augur, deoarece în accepţiunea modernă a orelor de educaţie fizică, activităţile se desfăşoară pe opţiuni”, ne-a spus prof. de sport Mihai Rusu.


Prin  forţe proprii, munca  unor cadre didactice şi cu ajutorul material al unor persoane care au crezut în acest proiect, am  realizat ceea ce puţine unităţi de învăţământ din judeţ au la ora actuală”, ne-a declarat prof. Alin Prisăcariu, directorul Grupului Şcolar.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini.


9:17 pm Sambata, 04 Iunie, 2011

3 Comentarii la “GSD a inaugurat, in sfarsit, noua sala de forta si fitness”

 1. Radu D. spune:

  Ma bucur mult ca in sfarsit s-a inaugurat. O asteptam inca de pe vremea pe cand eram elevi. Recomand miscare si exercitiu tuturor! "Mens sana in corpore sano"

 2. capitanul spune:

  Felicitari !

 3. ana spune:

  felicitari

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare