Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Seminar agricol cu deputat de Darabani, fratele presedintelui CJ si fermieri la hotelul Premier din Botosani FOTOAproximativ 60 de persoane au luat parte vineri, 20 iunie, la seminarul Fondului Mutual Pro Agro, organizat la hotelul Premier din Botoşani. Printre participanţi s-au aflat Costel Şoptică, deputatul Colegiului Darabani, dar şi Mihai Ţurcanu, fostul preşedinte al ANSVSA.

Alex Jurconi, preşedintele Fondului Mutual Pro Agro, a prezentat asistenţei avantajele aderării la acest fond care acţionează complementar societăţilor de asigurări şi ar urma să le acorde fermierilor compensaţii financiare în cazul pierderilor cauzate de boli ale plantelor şi animalelor sau a incidentelor provocate de condiţiile meteo nefavorabile (secetă, îngheţ, inundaţii etc). Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi, a precizat că, constituţional, nu-i poate obliga nimeni pe fermieri să adere la Fondul Pro Agro care asigură mutualizarea riscurilor din agricultură pentru membrii săi, rata de despăgubire fiind de 97 %.

Eu am prezentat punctul de vedere al Comisiei pentru Agricultură şi chiar am intrat puţin în contradicţie cu reprezentanţii acestui fond. Fermierilor nu li se impune să se înscrie în acest fond şi, teoretic vorbind, la nivel naţional pot apărea cinci astfel de formaţiuni. Treaba mea este să asigur cadrul legislativ care să-i apere pe fermieri şi nu fac lobby unei firme sau alteia” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Şoptică, parlamentarul punctând faptul că a fost invitat cu 24 de ore în urmă la acest eveniment.


Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăMihai TurcanuComisia pentru agriculturaFondul Mutual Pro AgroAlex Jurconi
5:44 pm Vineri, 20 Iunie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare