Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

LECTIA DE GRAMATICA din Consiliul Local „Se va efectua...au fost efectuate...fara cuvinte”Aleşii dărăbăneni au aprobat în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local fazele D.A.L.I., D.E. (etape ale proiectării) şi devizele generale pentru reabilitarea sediilor Poliţiei Locale şi Evidenţei Populaţiei (S.P.C.L.E.P.) din Darabani. Proiectele de pe ordinea de zi au fost contestate de consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim deoarece clădirile instituţiilor respective au fost deja modernizate, iar adminitraţia publică locală a întocmit apoi documentaţia necesară.Poliţiştii locali dărăbăneni s-au mutat în casă nouă (foto sus) de mai multe luni de zile, iar funcţionarii din cadrul Serviciului Evidenţa Persoanelor au un nou sediu (foto jos) din 7 aprilie anul curent, dar reprezentanţii administraţiei publice locale au supus spre spre aprobare Consiliului Local la finele lunii trecute proiectele privind reabilitarea clădirilor instituţiilor respective. Acest fapt a generat discuţii aprinse în cadrul ultimei şedinţe ordinare a aleşilor dărăbăneni, în centrul atenţiei fiind binenînţeles consilierul Dan Tîrniceru-Ifrim.

Aceeaşi problemă: întâi s-au efectuat lucrările apoi facem proiect de modernizare datat 24.04.2014. Mi se pare chiar...fără cuvinte. Am mai fost împotrivă în ianuarie când în hotărârea de Consiliu Local se preciza că se va efectua, iar clădirile erau efectuate. Chiar că nu înţeleg, câtă română cunosc eu, din păcate avem şi un coleg de limba şi literatura română...deci se va efectua şi ele au fost efectuate?” a precizat Tîrniceru care a făcut referire la prof. Iulian Iordache, dar nici directorul Lucian Florea nu a înţeles de ce colegul său independent a spus „din păcate”. 

Tîrniceru s-a abţinut la votul celor două hotărâri de Consiliu Local şi s-a luat apoi la „harţă” cu democrat-liberalul Alin Gîrbaci, independentul legându-se de o posibilă „alianţă a răului”, aşa cum numesc social-democraţii înţelegerea dintre liberali şi democrat-liberali.

Citiţi pe aceeaşi temă:
SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR Dan Tirniceru-Ifrim: „Boul cu lantul si omul cu hartia” FOTOTe-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniSPCLEP DarabaniPolitia Locala Darabani
8:09 pm , 11 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare