Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Prescolarii Gradinitei nr. 5, cei mai buni “mici pompieri” din zona orasului Darabani GALERIE FOTO


Joi, 20.03.2014, a avut loc la Grădiniţa nr. 2 din localitate faza zonală a concursului “Micii pompieri”, ajuns deja la ediţia a VII-a. Anul acesta competiţia a fost adjudecată de copiii Grădiniţei nr. 5, care împreună cu cei ai Grădiniţei nr. 2 din Darabani şi Grădiniţa din Conceşti vor reprezenta zona oraşului Darabani la faza judeţeană a concursului care va avea loc în luna mai la Botoşani.

Concursul preşcolarilor a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani, reprezentat de col. Radu Ţipişcă, şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. Echipajele formate din câte 3 copii au susţinut două probe: teoretică (rezolvarea unui chestionar cu 10 întrebări specifice) şi practică (redarea prin desen a unor situaţii de prevenire a incendiilor). Clasamentul final al concursului arată astfel:
Locul I-Gradiniţa nr. 5 Darabani, educ. Dochiţa Irimia;
Locul II-Gradiniţa nr. 2 Darabani, educ. Viorica Culică;
Locul III-Gradiniţa Conceşti, educ. Anca Grigoraş;
Menţiune-Gradiniţa Lişmăniţa, educ. Corina Gheorghiciuc.

Organizatorii (cadrele didactice Zîna Andronic şi Floriţa Mardar împreună cu directorul Lucian Florea) au ţinut să-i mulţumească Liei Tîrniceru-Ifrim, care i-a premiat pe copii cu dulciuri. “În cadrul concursul cu caracter educativ şi tehnico-aplicativ în domeniul apărării împotriva incendiilor, copiii au demonstrat că au cunoştinte legate de efectele incendiilor asupra vieţii şi sănătăţii oamenilor şi ştiu cum să se comporte în situaţii de urgenţă” ne-a mărturisit educatoarea Floriţa Mardar, unul dintre organizatori.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Citiţi pe aceeaşi temă:
Gradinita nr. 2 din Darabani a castigat faza zonala a concursului „Micii pompieri” GALERIE FOTO
Te-ar mai putea interesa si:  Lucian FloreaGradinita nr. 2Zina AndronicMicii pompieriRadu TipiscaFlorita MardarGradinita nr. 5
9:22 pm Joi, 20 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare