Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gânduri pentru un 2017 mai bun. LA MULŢI ANI!

În fiecare an așteptăm Sărbătorile de Iarnă cu o emoție care cu greu poate fi descrisă. În această perioadă ne gândim mai intens ca niciodată la rădăcini, la locurile natale, la strămoși și la tradițiile care ne leagă de aceștia.

Cu toții ne dorim să fim acasă de Sărbători, nu acolo unde locuim de obicei sau unde am plecat în lume, acolo unde am copilărit, acolo unde am umblat prin zăpadă colindând și urând. Nu tot timpul reușim acest lucru, motiv pentru care, cei aflați departe trăiesc trecerea dintre ani cu sentimente împărțite. Oricât de frumos ar fi locul unde ciocnești la ora 00:00, de bucatele de pe masă, de prietenii din jur, un gând tot pleacă spre orașul, satul, casa de care ne leagă ceva pe cât de vag pe atât de puternic. Însă, oriunde am fi, oricât am prospera, avem datoria să ducem mai departe spiritul locurilor natale, tradițiile şi obiceiurile care trebuie să ne unească şi să ne facă mai buni.

Sfârșitul de an este prin definiție o perioadă de reflecție, se fac evaluări, se cântăresc realizările, se caută explicații pentru eșecuri și se bea șampanie în cinstea realizărilor. Și în 2016 Darabaneni.ro a slujit comunitatea așa cum a făcut-o deja de ani buni. Am depus eforturi de a ne informa cititorii, de a promova evenimentele locale și, poate, ce este cel mai important, am continuat să fim o punte între dărăbănenii din diaspora și cei de acasă. Spuneam anul trecut pe vremea asta că 2016 va fi un an electoral, ceea ce poate aduce tensiuni cu mediul politic. Noi spunem că dintre PSD şi PNL, am ţinut din tot sufletul cu …DARABANI! Sperăm că anul 2017 va aduce și o materializare a alegerilor făcute de dărăbăneni în anul ce s-a încheiat.Intrăm în anul 2017 cu speranța că vom duce la bun sfârșit un proiect de suflet al echipei Darabaneni.ro, prin care vom oferi comunității ceva mai mult decât am făcut până acum. Ne dorim ca Noul An să ne găsească mai buni, mai sinceri unii cu alții, mai deschiși spre dialog și mai uniți și mai dedicați în a apăra interesele orașului nostru. Dar cea mai mare speranță rămâne ca și la anul, dar și la anul celălalt și peste trei ani să scriem astfel de mesaje, pentru că Darabaneni.ro va fi atât timp cât cititorii săi își vor dori acest lucru. LA MULȚI ANI!
Te-ar mai putea interesa si:  DarabaniLa multi ani!PNLPSDDarabaneni.ro
9:03 pm Sambata, 31 Decembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare