Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fostele Centrale termice ale orasului, scoase la vanzareConsilierii locali au decis în ultima şedinţă scoaterea la licitaţie în vederea vânzării a celor două clădiri în care au funcţionat Centralele termice ale Asociaţiilor de locatari 1 şi 2 ale oraşului. Furnizarea căldurii de către agentul termic local este sistată în Darabani încă din 2002, iar clădirile se află în prezent într-un stadiu avansat de degradare. Preţul de plecare al licitaţiei este de de 20.000 lei pentru clădirea şi terenul aferent de 282 mp din str.Tudor Vladimirescu, respectiv de 40.000 lei pentru clădirea (foto) şi terenul de 300 mp din strada Ştefan Luchian.Viitorii proprietari ai clădirilor au la dispoziţie doi ani de zile pentru a reabilita şi moderniza actualele stabilimente, sau a construi altele noi în loc. Consilierul local Dinu Gîrbaci a considerat mare preţul solicitat pentru aceste locaţii, iar Ion Hriţcu a precizat că viitorii cumpărători vor fi nevoiţi să mai cheltuiască o importantă sumă de bani pentru a demola clădirile şi elibera terenul aferent. Proiectul de hotărâre a fost adoptat în unanimitate.   
5:50 pm Joi, 01 Septembrie, 2011

2 Comentarii la “Fostele Centrale termice ale orasului, scoase la vanzare”

  1. batman spune:

    Consilierii vor sa o cumpere gratis daca se poate. Sa ne gandim cata caramida este doar in cosul inalt de app. 15 m.......

  2. hapliuc spune:

    da,este multa caramida in cos,poti sa faci 6 case frumoase

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare