Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Împăratul a fost detronat. Ţurcanu: „Să nu moară până nu trece şi el prin situația asta!”Prefectul judeţului Botoşani, Costică Macaleţi, a emis astăzi ordinul de încetare a mandatului preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. După ce Curtea de Apel de la Suceava a emis o hotărâre judecătorească potrivit căreia preşedintele CJ este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, conform legii administraţiei publice locale, mandatul preşedintelui CJ încetează de drept.

„Am considerat necesară consultarea cu juriştii din cadrul Direcţiei Generale pentru Îndrumarea şi Controlul Instituţiilor Prefectului deoarece sancţiunea dată de Curtea de Apel este cu suspendare şi am dorit să fim siguri că aplicăm legea corect”, a explicat prefectul judeţului, conform Botoşăneanul. Chiar dacă nu a vrut să arate acest lucru, Florin Ţurcanu a fost foarte supărat pe cel care i-a semnat ordinul de suspendare. „Să nu moară până nu trece și el prin situația asta!”a afirmat Ţurcanu, care nu va sta cu mâinile în sân şi va folosi toate pârghiile legale pentru a-şi redobândi funcţia.„Avocatul va depune în primă instanță, la Tribunalul Botoșani, o cerere pentru suspendarea ordinului prefectului până la judecarea lui, care trebuie să se judece în maximum cinci zile, vom vedea ce va hotărî Instanța. Prin altă cerere, vom cere anularea ordinului prefectului, și în același timp, cerem Înaltei Curți de Casație și Justiție, să se pronunțe pe articolul de lege 393, alin. C, să spună foarte clar ce înseamnă „Închisoare cu suspendare”, dacă este considerată lipsire de libertate, sau nu, și atunci vom avea o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă și vom vedea exact ce spun judecătorii. Vom cere strămutarea procesului la altă instanță pentru că există conflict între două instituții care reprezintă interesele cetățenilor la nivelul județului Botoșani”, este declarația lui Florin Țurcanu, potrivit publicaţiei Botoşăneanul.

Cel mai probabil, funcţia de preşedinte al CJ va fi preluată de Gheorghe Sorescu, urmând ca un consilier judeţean să preia prerogativele vicepreşedintelui judeţului.
Te-ar mai putea interesa si:  Florin ŢurcanuCostică MacaleţiConsiliul JudeteanGheorghe Sorescuprefectul judetului Botosani
9:35 pm Marti, 17 Februarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare