Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI...Darabanenii au castigat din nou concursul judetean al pompierilor voluntariInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat joi, 12 iunie 2014, pe stadionul „Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, la finele căreia echipajul coordonat de Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani, şi-a adjudecat locul I. Din lotul dărăbănenilor au făcut parte mai mulţi fotbalişti.

La start s-au aliniat şase echipaje, formate din membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Hilişeu Horia, Şendriceni, Darabani, Bucecea, Cordăreni, Văculeşti, precum şi un echipaj al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. Modern Calor S.A. Botoşani. Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista cu obstacole pe 100 m, ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.

În urma desfăşurării competiţiei, locul I a fost obţinut de echipajul SVSU Darabani. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat echipajul SVSU Văculeşti, în timp ce premiul III a fost adjudecat de SVSU Cordăreni. Echipajele care au urcat pe podium au fost premiate de către Consiliul Judeţean Botoşani. Şefului SVSU Darabani îi este mai greu să-şi amintească anii în care dărăbănenii nu au ieşit campioni pe judeţ, şi competiţia din acest an fiind „floare la ureche” pentru Sîsîiac & Co. Echipajele SVSU Darabani şi cel al S.C. Modern Calor S.A. vor reprezenta judeţul Botoşani la etapa interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura la Vaslui, luna viitoare.

A fost mai uşor decât mă aşteptam. Adevărul este că am fost mai bine pregătiţi decât ceilalţi concurenţi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac. Pompierii voluntari dărăbăneni au ratat doar două titluri de campioni în ultimii nouă ani deoarece nu au participat în 2013 şi 2011 la competiţia organizată de ISU Botoşani.
Lotul SVSU Darabani: Cătălin Cucuruzac, Cosmin Ştefănucî, Sebastian Ştefănică, Raul Ştefănică, Florin Hapliuc, Florin Tănase, Ionuţ Guceanu, Ion Teioşanu, Iulian Tîrniceru, Cătălin Meghea.
Şef echipaj: Gheorghe Sîsîiac. (foto: arhiva Darabaneni.ro)

Citiţi şi:
SVSU Darabani, campionii judetului in situatii de urgenta FOTO & VIDEO
Te-ar mai putea interesa si:  SVSU DarabaniGheorghe SîsîiacISU Botosani
6:22 pm Joi, 12 Iunie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare