Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

START DE FOC pentru CS Sanatatea spre DIVIZIA C. VEZI tintarul turului de campionat GALERIE FOTO


Miercuri, 6 august, în sărbătoarea „Schimbării la faţă a Domnului”, s-a tras la sorţi, la sediul AJF Botoşani, ţintarul turului campionatului judeţean de fotbal. CS Sănătatea Darabani, născut din fuziunea CS Darabani cu Sănătatea din localitate, urmează să se deplaseze în 24 august la Flacăra Flămânzi, apoi primeşte acasă pe Inter Dorohoi, iar în etapa a treia joacă în deplasare cu campioana en-titre, Luceafărul Mihai Eminescu.

CS Sănătatea Darabani a fost reprezentat la tragerea la sorţi de delegatul Costel Nechifor şi directorul sportiv Constantin Gheorghiţă. S-a discutat despre confruntarea echipelor la începutul partidelor şi despre legitimarea „doctorului” care asigură asistenţa medicală la meciuri, preşedintele Comisiei de Disciplină, Viorel Alexoaie, oferind exemple când asistenţa medicală a fost asigurată de către un asistent medical veterinar, caz fericit, dar chiar şi de un...chelner de la cârciuma din comună. Delegaţii nu au mai votat pentru că preşedintele Mihai Calistru a spus că rămâne cum a stabilit...regulamentul, iar Petru Filip putea băga mâna-n foc că la Liga a IV-a nu sunt jucători „pe fals”.

Bogdan Zanfirescu, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor, a informat echipele că, conform regulamentului actual, arbitrul asistent trebuie să stea în jumătatea de teren din dreptul băncii de rezerve a oaspeţilor. Până la data de 30 august a.c, fiecare echipă din liga a IV-a trebuie să plătească AJF-ului 250 lei, sumă care reprezintă fondul de rulaj pentru contravaloarea cartonaşelor şi a altor penalităţi. De asemenea, tot până la finele lunii, echipele trebuie să prezinte un tabel cu jucătorii legitimaţi. La un moment dat nu se găseau 16 bile, echivalentul numărului echipelor, dar până la urmă s-a terminat cu bine şi toată lumea a scăpat teafără din „sauna” de la AJF.

VEZI AICI programul complet al turului de campionat 2014/2015
Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Constantin GheorghiţăMihai CalistruCostel NechiforAJF BotoşaniViorel Alexoaie
5:11 pm Miercuri, 06 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare