Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PROTEST sfâșietor al părinților Andei Dănăilă, la Botoșani ”De ce vă bateți joc de oameni necăjiți?”Trecătorii prin Piața Revoluției din Botoșani s-au cutremurat joi, la vederea familiei de dărăbăneni Dănăilă, care au intrat în greva foamei, protestând împotriva sentinței pe care a dat-o tribunalul Botoșani în cazul autorilor cumplitului accident care a avut loc la Darabani în Ajunul Învierii de anul trecut.

Vă reamintim că Florin Stănescu și Emil Bujor au fost condamnați luni la 6 ani și 10 luni de închisoare, după ce au fost judecați pentru patru infracțiuni, dar părinții Andei consideră că sentința magistraților este mult prea blândă, în condițiile în care și-au pierdut fiica, iar băiatul lor are acum capacitatea de muncă redusă. Mama, Anișoara Dănăilă, sfâșiată de durere, a purtat tot timpul la piept tabloul fiicei sale, a cărei viață a fost curmată la nici 22 de ani, iar tatăl, Giovani Dănăilă, a afișat două pancarte cu mesaje de protest.

”Ce dreptate ți-au făcut, fata mamii? Anda, vino să vezi dreptatea ce ți-au dat-o!...Împușcați-ne, luați-ne viața! Nu mai vrem să trăim…De ce vă bateți joc de oameni necăjiți? De ce vă bateți joc de copilul meu care putrezește?” și-a plâns amarul Anișoara Dănăilă, așezată pe bordura din fața Primăriei și Prefecturii Botoșani, lângă o candelă.  
Anișoara Dănăilă și-a propus să ajungă și la Ministrul Justiției pentru a i se face dreptate, precizând faptul că cei doi părinți sunt dispuși să renunțe chiar și la viață.
”Ne-au dat câțiva bănuți, pe care nu știu dacă moartea fetei mele face banul. Am fost o familie unită, am fost o familie fericită, dar viața pentru noi nu mai contează. Dacă o să fie nevoie, renunțăm la viață, nu ştiu ce se va întâmpla. Justiția și-a încălcat, mi se pare mie, tot dreptul…Am făcut apel la Curtea de Apel Suceava,şi de acolo vom vedea. Vrem să ajungem la ministrul de justiție să ne asculte, să nu ne neglijeze că suntem niște oameni necăjiți. Suntem nişte oameni ce nu ne sprijină nimeni. Suntem nişte oameni ai nimănui. Şi ardem în foc, vă daţi seama dacă sunteţi părinţi, vai și amar de mama ce va pune pământ pe pieptul copilului…De ce sufăr, ce-am făcut? Dacă furi o găină îţi dă 5 ani, dacă omori un om iei 6..” a spus mama Andei Dănăilă.

Sursa: Botoșăneanul.ro
Te-ar mai putea interesa si:  Anda DanailaAnisoara DanailaGiovani Danaila
6:35 pm Joi, 02 Noiembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare