Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE și la DarabaniOrașul Darabani va intra pe harta localităților în care a ajuns campania „Fără penali în funcții publice”. Timp de câteva zile, un grup de tineri va încerca să adune semnături pentru susținerea acestei inițiative.

Darabaniul va fi a doua localitate din județ, după Botoșani, în care se vor strânge semnături în cadrul campaniei „Fără penali în funcții publice”. Inițiativa a venit din partea unui grup de tineri din oraș care, de sâmbătă 4 august, până marți 7 august, între orele 10:00-13:00, în Parcul Central, vor încerca să-i convingă pe dărăbăneni de necesitatea și legitimitatea acestui demers.

„Fără penali în funcții pulice” este o inițiativă cetățenească, prin care se dorește strângerea de semnături pentru modificarea Constituției în așa fel încât, să li se interzică persoanelor condamnate definitiv să mai ocupe funcții publice în insituțiile de stat. Pentru ca demersul să-și poată continua cursul legal, este nevoie ca în șase luni să fie adunate 500.000 de semnături. Până la această dată au semnat 454.994 de persoane. Campania va mai dura 18 zile.Pentru atingerea numărului minim impus de lege au fost organizate caravane în toată țara. La Botoșani au fost strânse aprozimativ 2500 de semnături, cu mult mai puține decât în Vaslui unde s-au adunat 11.474. De altfel, județele Moldovei au cele mai mari restanțe în această campanie. (A.D.A.)
11:17 pm Miercuri, 01 August, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare