Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Se pregătește strategia de dezvoltare a orașului. Dărăbănenii sunt rugați să completeze un CHESTIONAR pe această temăLa nivelul Primăriei orașului Darabani s-a constituit un grup de lucru a cărui activitate este elaborarea Strategiei de Dezvoltare Durabilă a localității în perioada 2021-2027. În vederea realizării strategiei, Consiliul Local și Primăria Orașului Darabani trebuie să dezvolte un dialog susținut cu comunitatea. Dezvoltarea viitoare a orașului depinde în mod hotărâtor de adoptarea unei atitudini pro-active, inovative de către administrația publică locală, se arată într-un comunicat al Primăriei Darabani remis Darabaneni.ro, în care se mai precizează:

Pentru a atinge aceste obiective este necesar să avem în vedere următoarele:

-    Identificarea sferelor de acțiune;
-    Dezvoltarea relațiilor/comunicării cu cetățenii;
-    Utilizarea eficientă a personalului;


-    Inventarierea resurselor disponibile.

Aceste elemente sunt esențiale pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare de succes.

În acest sens, un prim pas este consultarea cetățenilor orașului, pentru a avea un răspuns concret cu privire la așteptările acestora, a gradului de satisfacție sau de identificare a problemelor cu care aceștia se confruntă în relația cu administrația publică locală. Pe pagina de Facebook a Primăriei Darabani a fost postat un chestionar, pe care ne dorim să îl completeze un număr cât mai mare de dărăbăneni, astfel având posibilitatea să ne formăm o viziune clară asupra direcției pe care trebuie să o urmăm în următorii 7 ani.

Completați AICI chestionarul privind strategia de dezvoltare a orașului Darabani
Te-ar mai putea interesa si:  darabaneniprimaria orasului Darabanistrategia de dezvoltare a orasului Darabani
9:15 pm Joi, 24 Decembrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare