Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fosta Maternitate va deveni sediul  Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta DarabaniClădirea fostei Maternităţi din Darabani, care nu mai funcţiona cu mult înainte de  suspendarea întregii activităţi a Spitalului Orăşenesc, va deveni sediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU). Consilierii locali au aprobat schimbarea destinaţiei imobilului din incinta fostului Spital Orăşenesc. De asemenea, se preconizează achiziţionarea unei noi maşini de intervenţie pentru SVSU Darabani, iar remiza care adăpostea acest serviciu până acum nu mai oferă condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii. Deja fosta locaţie a pompierilor din apropierea clădirii Primăriei este în plin proces de renovare şi recompartimentare, aici urmând să fie amenajate grupuri sanitare, vestiare, un oficiu şi o sală de protocol pentru Casa de Cultură, fiind arhicunoscut faptul că atunci când erau organizate manifestări culturale la Darabani, cei care susţineau spectacolele nu aveau nici măcar unde să se schimbe în costumaţiile de scenă. În incinta fostei Maternităţi vor fi create spaţii pentru două garaje, şi birouri,  urmând să se facă recompartimentarea şi reabilitarea clădirii existente.


Te-ar mai putea interesa si:  Spitalul Orăşenesc DarabaniSVSU Darabani
6:09 pm Marti, 13 Noiembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare