Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

9 consilieri au votat pentru premierea sportivei Bianca Andronache cu 5000 lei. Tîrniceru şi-a donat indemnizaţia de consilier FOTOAleşii locali, 9 dintre cei 13 prezenţi la ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local, au votat pentru premierea sportivei de elită a oraşului Darabani, Bianca Andronache, cu suma de 5000 de lei. Patru consilieri s-au abţinut, iar independentul Dan Tîrniceru-Ifrim i-a înmânat în timpul şedinţei elevei 500 de lei, contravaloarea indemnizaţiei de ales local. Tîrniceru le-a transmis colegilor săi să-i urmeze exemplul, Florin Ignat răspunzând afirmativ, dar până acum, singurii bani care au ajuns la karateka noastră sunt cei de la cel mai guraliv consilier dărăbănean, Dan Tîrniceru-Ifrim.

Primarul Corneliu Aroşoaie a felicitat-o pe Bianca Andronache, i-a înmânat un buchet de flori şi i-a urat succes în carieră. Inevitabil, Dan Tîrniceru-Ifrim a contestat calitatea primarului de iniţiator al proiectului de hotărâre. „Acum trei luni de zile colegul nostru, consilierul independent Bejinariu Gheorghe a făcut propunerea,  deci nu este inițiator primarul orașului, ci este inițiator  Bejinariu, dar îl înțeleg pe domnul primar că așa trebuie să ne culegem laurii pentru campania electorală. El a urmat exact ce a făcut stimatul și iubitul lui președinte: Victor Ponta-plagiatul” a spus Tîrniceru. Edilul şef al urbei a lăsat la latitudinea consilierilor ce sumă de bani să-i revină sportivei.

Citiţi şi: AVIZ autorităţilor locale. Bianca Andronache este din nou campioană naţională!

Bianca Andronache le-a povestit consilierilor cum s-a apucat de karate şi a punctat cele mai importante momente din cariera sa de până acum. „Nu știam ce înseamnă karate. Am mers, dar la început, spre dezamăgirea mea, nu mi-a plăcut deloc, abia după șase luni a venit prima competiție, medalia de bronz, la care chiar nu mă așteptam… Am prins gustul medaliilor și pot spune că nu vreau să mă opresc aici și o să merg mai departe, nu doar la cel național ci și cel internațional, mondial. Urmează selecțiile pentru Campionatul Mondial, însă este foarte costisitor și îmi va fi un pic cam greu, dar nu mă voi opri aici” a spus Bianca Andronache.

Viceprimarul Relu Cricleviţ a propus prima dată ca valoarea premiului să fie de 1000 de lei, iar Gheorghe Caba a urcat potul la 5000 lei. La începutul anului au fost alocaţi 50.000 lei pentru sport, plafon amintit şi de Cricleviţ. După ce s-a votat o dată, consilierii au repetat operaţiunea, iar Caba a reacţionat: „Pentru ce mai supuneți la vot? Dar ce, suntem la cârciumă aici? Mai dă una mică, mai ia una mică?”. „Dacă îmi permiteți, propunerea mea este să-i donăm câte o indemnziație de consilier. Vă rog să-mi urmați exemplul” a spus Dan Tîrniceru-Ifrim, care a scos din buzunar 500 de lei şi i-a înmânat sportivei. Ionel Nenişcă, Galia Hrimiuc, Dănuţ Hrimiuc şi Iulian Iordache s-au abţinut. (R.B.)

VEZI şi:  35.000 lei alocati de Consiliul Local echipei de fotbal a orasului. Medaliile de aur…la rectificare


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniGheorghe CabaBianca AndronacheGheorghe Bejinariu
11:48 pm Marti, 31 Martie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare