Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cadouri pentru 41 de dărăbăneni. „Crăciunul este atunci când dăruieşti”

“Crăciunul este fiecare moment în care îl lăsăm pe Dumnezeu să ajute prin noi, este sărbătoarea prin care aprindem focul ospitalității în familii, a bunătății și a dragostei. Un dar de Crăciun pentru un sărman aduce bucurii și veselie” se arată în comunicatul emis de Protopopiatul Darabani.

A intrat în tradiția Bisericii Sf. Împărați Constantin și Elena Darabani ca în preajma Sărbătorilor de Crăciun, în parteneriat cu Organizația Femeilor Ortodoxe din Darabani, să se organizeze acțiuni cu specific filantropic care să ajute familii aflate în nevoi și suferință, lipsuri și singurătate, copii orfani sau persoane cu handicap.

Prin bunăvoința oamenilor din parohie s-au adunat bani şi s-au făcut pachete consistente cu alimente, dulciuri, fructe, obiecte de îmbrăcăminte și chiar bani.


În ziua de 15 decembrie 2017 aceste daruri au ajuns pe masa a 41 de persoane din Darabani.
 
“Nădăjduim că activitatea noastră se înscrie în normalitatea vieții unui bun creștin, iar darul oferit să aducă multă bucurie. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această acțiune. Bucuria Nașterii Domnului să vă pătrundă în suflet, să vă aducă pace în suflet, iubire, înțelepciune, speranță și multă voie bună. Crăciun fericit alături de cei dragi!” a transmis Alexandrina Creţu, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Ortodoxe din Darabani.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 Te-ar mai putea interesa si:  Alexandrina Cretucadouri de CraciunOrganizatia Femeilor Ortodoxe din Darabani
6:09 pm Marti, 19 Decembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare