Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Preşedintele Viitorului Curiţa, după ratarea calificării: „Fotbalul nu e Tamaş, înseamnă respect, muncă multă, credinţă, educaţie, sănătate!”La o zi după ce a ratat barajul pentru calificarea în Liga a 3-a împotriva Sănătăţii Darabani, preşedintele AS Viitorul Curiţa, Ioan Fudulache, căruia prietenii îi spun Mihai, a transmis prin intermediul mass-mediei din Oneşti un mesaj impresionant prin care mulţumeşte celor din angrenajul echipei sale şi îşi asumă în totalitate vina ratării calificării pe a treia scenă a fotbalului românesc. Cu toate că la Darabani, omul de afaceri a contestat la final arbitrajul, „fluieraşii” fiind puşi la zid şi la Oneşti de către antrenorul Costică Ene şi alţi băcăuani, în declaraţia sa, pe care o puteţi citi integral în cele ce urmează, nu face nici o menţiune legată de prestaţia arbitrilor din dubla manşă Darabani-Curiţa. Vă reamintim că ACS Sănătatea Darabani s-a calificat în Liga a 3-a, cu scorul general de 5-3, în detrimentul ACS Viitorul Curiţa, campioana judeţului Bacău. 

Mi-am dorit ca dimineața zilei de 25 iunie 2017 să ne găsească promovați în Liga a 3-a. Mi-am dorit mult, în primul rând pentru cei 19 copii care formează această minunată echipă, apoi pentru toți cei care au fost alături de noi în acești 2 ani de când am înființat această echipă și, nu în ultimul rând, pentru cei care au venit ieri după-amiază la stadion. Mi-am dorit foarte mult pentru cei 18-20 de copii care formează grupa de juniori, să fim un exemplu pentru ei, pentru societatea noastră care pe zi ce trece se degradează din ce în ce mai mult. Din păcate, nu am reușit promovarea! Am reușit însă să auzim numele Curiței pe buzele unui județ, sau poate pe buzele tuturor moldovenilor! Am reușit să cunosc și mai bine OAMENI ADEVĂRAȚI, care și-au lăsat familiile, firmele, prietenii și au fost alături de noi. Nu aș fi vrut să nominalizez pe nimeni, însă conștiinta mă obligă să scriu câteva nume: Marius Stepu – Oituz, Iulian Gosav – Casin, Sorin Vrânceanu – Cașin, Vasile Pintilie – Onești, Ionică Bejănaru – Cașin, Daniel Soroiu, Marius Mihalcea – Onești, mulțumesc familiei mele, mulțumesc celor care au ajutat la buna organizare a meciului de ieri și mulți alții ce îmi scapă acum!

Mulțumesc tuturor în numele echipei, cum vreau să mulțumesc tuturor jucătorilor pentru efortul depus! Mulțumesc celor care au plâns de suferință ieri, mulțumesc lui George Folea care a renunțat la miile de lire și s-a întors în țară să ajute această echipă! Mulțumesc lui Alex Soroiu, care a făcut naveta în aceste săptămâni de la Cluj la Onești, iar astăzi la 12 ore de la meci este deja în capitala Transilvaniei! Mulțumesc antrenorului Costică Ene, <frumosul nebun> al fotbalului oneștean!
Mulțumesc tuturor! Mi-am dat seama în aceste zile că fotbalul ajută mult societatea românească, mi-am dat seama că băieți oarecum dificili, destul de diferiți din punct de vedere al caracterului pot deveni amici, prieteni, că unii care nu concepeau ca după un meci să nu bea o bere, aseară, după poate cel mai important meci din viața lor, aveau sucul pe masă în față!Da, fotbalul nu e Tamaș sau alții! Fotbalul înseamnă în primul rând respect, muncă multă, credință, educație, sănătate! Fotbaliștii nu mai sunt ca altădată, nu mai trec clasa pentru simplu fapt că <o dau în poartă>, fotbaliștii sunt educați cel puțin ca și ceilalți! Elevi, studenți, salariați, îți face mare plăcere să vorbești cu ei, să împărtășești idei, <să schimbi o parte din lume> alături de ei! Bineînțeles, vina ratării obiectivului de promovare în Liga a 3-a este sută la sută a mea! Nu știu ce, cum, unde, dar undeva am greșit! Cu siguranță aș fi putut face ceva mai mult ca să se termine cu bine! O să dedic însă timp acestui insucces și dacă o să aflu, o să vi-l transmit și vouă, celorlalți!
Până atunci, aștept diminețile ce aduc cu ele mesajele părintelui Bârgăoanu, vă doresc tuturor o vară frumoasă, iar Domnul să vă însoțească la tot pasul!

Sursa: unupetrotus.ro

Te-ar mai putea interesa si:  ACS Sanatatea DarabaniAS Viitorul CuritaMihai FudulacheUnupeTrotus
2:19 pm , 25 Iunie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare