Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Preşedintele României a semnat decretul de eliberare din funcţie a unui magistrat al Judecătoriei DarabaniTraian Băsescu a semnat vineri, 14 martie a.c., decretele de eliberare din fucţie a mai multor magistraţi, printre care şi judecătorul dărăbănean Mihai Ilău, care a împlinit 62 de ani şi întrunit condiţiile pentru pensionare. Georgel-Teofil Mardar, preşedintele instanţei din Darabani, consideră că judecătorul Ilău reprezintă o mare pierdere pentru instanţa pe care o conduce şi speră în continuare că instituţia legii din Darabani nu va fi desfiinţată.
 
Decretul de eliberare din funcţie a judecătorului Mihai Ilău, care a activat mai mult de 16 ani în cadrul instanţei din Darabani, va intra în vigoare în momentul publicării în Monitorul Oficial. „Ne pare rău că pleacă, considerăm că mai poate să lucreze, dar domnul aşa a înţeles că este bine să se oprească aici. Mai avea posibilitatea să lucreze până la 65 de ani, dar a invocat şi ceva probleme de sănătate. El îndeplineşte condiţiile pentru pensionare specială” a precizat Georgel-Teofil Mardar, preşedintele Judecătoriei Darabani. „Este o pierdere pentru noi, orice fel de persoană, cu atât mai mult un judecător contează foarte mult în sistemul nostru. Aşteptăm să se vacanteze postul şi să sperăm că va fi ocupat cât mai repede pentru a completa schema şi să ne putem desfăşura în bune condiţii activitatea” a mai spus judecătorul Mardar.După pensionarea judecătorului Ilău, în afara preşedintelui Mardar, în cadrul instanţei din Darabani mai activează în prezent judecătorii Mihaela-Dorina Maga şi Alexandra-Teodora Buculei. Georgel-Teofil Mardar a participat la o întrunire a curţilor de apel la care a luat parte şi preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) unde s-a discutat despre faptul că puţine instanţe, dintre cele 30 propuse, vor fi închise deoarece nu există în acest moment voinţă politică ca să fie desfiinţate. „Noi sperăm că va fi bine, semnalele sunt pozitive” a conchis judecătorul Mardar.

Citiţi şi:
Parchetul si Judecatoria Darabani, propuse din nou pentru desfiintare. „Este peste ratiunea noastra ce se intampla”Te-ar mai putea interesa si:  Judecatoria DarabaniGeorgelConsiliul Superior al MagistraturiiMihai IlauMihaelaAlexandra
11:22 am Miercuri, 19 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare