Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI listele PNL și PSD Darabani pentru alegerile locale”Toată lumea se va uni în jurul celui care va câștiga”PNL și PSD Darabani au depus duminică la prânz la Biroul Electoral de Circumscripție Locală Darabani listele cu candidații la alegerile locale din 27septembrie. Actualul primar Liviu Hrimiuc se află pe poziția a doua a pretendenților la Consiliul Local Darabani dar ocupă și locul 8 pe lista liberalilor care își doresc un fotoliu de consilier județean.

”Eu cred că avem o echipă puternică, cu oameni pregătiți și încercăm să acumulăm cât mai multe voturi, chiar și majoritatea, dacă se poate” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alin Gîrbaci, care își dorește să finalizeze proiectele aflate în derulare pentru oraș. ”Sunt sigur că va fi o bătălie, îmi doresc foarte mult ca această campanie să fie una curată” a mai precizat candidatul liberalilor la Primăria Darabani.

Vasile Floria susține că nu și-a dorit mare tam-tam la lansarea candidaturilor social-democraților dărăbăneni. El speră la o întrecere electorală în care să predomine fairplay-ul, câștigătorul urmând să fie felicitat de adversari și își dorește ca viitorul primar să facă mai mult pentru Darabani, ”un oraș doar cu numele”, așa cum îl numește candidatul social-democrat la Primăria Darabani. ”Sperăm să obținem cel puțin atâtea locuri câte am avut în Consiliul Local. Cred că am lăsat unele lucruri neterminate când am plecat din Primărie. Nutresc speranța că, în sfârșit, în Darabani se va face altfel de politică. Toate lumea se va uni în jurul celui care va câștiga, în beneficiul orașului Darabani” a declarat pentru Darabaneni.ro, Vasile Floria.

În prezent, Consiliul Local Darabani este format din 7 consilieri PSD, 7 de la PNL, doi independenți și un ales ALDE. Dacă liberalii Liviu Hrimiuc, Lucian Aroșoaie și Gheorghe Dragotă candidează și la Consiliul Județean de pe locurile 8, 13, respectiv 26, PSD Darabani este reprezentat la alegerile pentru CJ de către Galia Hrimiuc, care ocupă poziția 14.Lista PNL Darabani:
1.    Gîrbaci Mihai-Alin
2.    Hrimiuc Liviu
3.    Aroșoaie Lucian
4.    Mețler Adrian
5.    Dănilă Dumitru
6.    Acsinte Constantin
7.    Apachiței Vlad
8.    Bejinariu Gheorghe
9.    Dobrincu Alina
10.    Florea Constantin
11.    Merticariu Ghiță
12.    Caba Gheorghe
13.    Andronic Zîna
14.    Afloroaie Claudiu-Liviu
15.    Caletcă Dumitru
16.    Curcan Sorin-Vasile
17.    Ciurariu Victor
18.    Iordachi Iulian
19.    Guceanu Ionuț-Constantin
20.    Nechifor Constantin
21.    Dobrincu Gheorghe
22.    Dragotă Gheorghe
Lista PSD Darabani:
1.    Floria Vasile
2.    Hrimiuc Dănuț
3.    Bărănceanu Petrică-Tichel
4.    Barbacariu Silviu
5.    Cimpoi Marin
6.    Florea Vasile-Lucian
7.    Ceică Valentin
8.    Chiriac Cristina-Liliana
9.    Matei Victor
10.    Antonesă Romică
11.    Dobrincu Viorel-Gheorghe
12.    Serafim Toader
13.    Balahura Elena-Nicoleta
14.    Florea Magda-Mirabela
15.    Zaharia Ioan
16.    Pințoiu Andrei
17.    Irimia Ciprian-Dumitru
18.    Barbacariu Victor
19.    Aroșoaie Cristinel
20.    Sîrbu Romică
21.    Hrimiuc Daiana-Lorena
22.    Cam Constantin 
Te-ar mai putea interesa si:  Vasile FloriaPNL DarabaniAlin GirbaciPSD Darabani
12:48 am Marti, 18 August, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare