Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Presedintele PNL Darabani a dat startul la prezidentiale, presedintele PSD doreste continuitate GALERIE FOTO


Alegerile prezidențiale au debutat la Darabani în același ritm ca la nivel național, cu prezență redusă și declarații ale politicienilor locali. Urarea „Să trăiţi bine!” se pare că nu mai este de actualitate, cel puţin în Bajura, unde un alegător a afirmat că „s-a terminat cu binele”.

Dărăbănenii nu s-au înghesuit de dimineață să-și aleagă președintele. Chiar și în secțiile care mereu s-au remarcat pentru prezența ridicată, precum cea din Bajura, de această dată au venit puțini alegători. La orele 10:00, cei mai mulți votanți erau la Secția 113 din incinta Școlii Generale „Leon Dănăilă”, unde 133 de persoane au trecut pe la urne. Printre secțiile cu participarea cea mai redusă sunt Secția nr. 117 din Bajura cu 76 de alegători și Secția nr. 118 cu 45 de alegători. La secția din Bajura, după ce un alegător mai în vârstă a fost salutat cu „Să trăiți bine!”, acesta a replicat: „S-a terminat cu binele”. În Teioasa, traficul rutier părea la prânz mai aglomerat ca niciodată, cel puţin în apropierea Secţiei de votare nr. 118. Dacă primarul orașului a votat la orele 10:00, șeful liberalilor dărăbăneni s-a prezentat la urne imediat după deschiderea acestora, la orele 7:15, însoțit de consilierul local independent Dan Tîrniceru-Ifrim. „Am vrut să dăm noi startul” a declarat pentru Darabaneni.ro, Liviu Hrimiuc.

În interiorul secției de votare, primarul Corneliu Aroșoaie a afirmat că votează pentru continuitate. Mai mult, acesta a invitat o persoană vârstnică să introducă votul în urnă, înaintea lui, cu îndemnul: „Poftiți, puneți ca să iasă ai noștri!”. La ieșire, edilul şef al urbei a susținut: „Am votat pentru a nu mai exista conflict între premier și președinte. Părerea mea este că ar fi bine ca președintele și premierul să fie de aceeași culoare politică și atunci poate că și în țara asta se va mișca ceva. În ultimii zece ani au fost conflicte care nu și-ar fi avut rostulîntr-o societate care tinde către o democrație deplină”. Întrebat despre faptul că a afirmat în interior că votează pentru continuitate, primarul oraşului Darabani a explicat: „Am zis că am votat pentru continuitate de acum încolo, între programul politic și președintele României. Noi plecăm de acum încolo”.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimLiviu Hrimiucprimarul orasului Darabanialegerile prezidentialealegeri prezidentiale 2014
1:47 pm , 02 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare