Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Presedintele PNL Darabani, ales cu 96,5% din voturi. VEZI componenta Biroului Politic al liberalilor VIDEOSingurul candidat la preşedinţia PNL Darabani, Liviu Hrimiuc, a fost ales de 82 dintre cei 85 de membri de partid prezenţi duminică în Sala de şedinţe a Primăriei Darabani. De asemenea, liberalii dărăbăneni au acum un nou Birou Politic.

După ce 3 voturi au fost declarate nule, 82 dintre liberalii dărăbăneni au fost de acord ca omul de afaceri Liviu Hrimiuc să conducă destinele formaţiunii politice. Ultimii doi preşedinţi ai organizaţiei PNL Darabani au fost Florin Ignat şi Relu Cricleviţ. Înainte ca liberalii să voteze, Hrimiuc a ţinut celor prezenţi un scurt discurs. „Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru sfaturile care mi le-aţi dat. Nu am prea multă activitate în acest partid, dar promit că împreună cu Biroul care va fi format vom face o echipă puternică şi stabilă şi vom putea ieşi în faţa cetăţenilor dărăbăneni numai cu lucruri pozitive” a spus preşedintele ales al liberalilor. Cei trei vicepreşedinţi ai partidului sunt Lucian Aroşoaie, Relu Cricleviţ şi Gheorghe Dragotă, primii doi cu 84 de voturi, iar Dragotă 79.

Vezi mai jos numărul de voturi primite de membrii Biroului Politic al PNL Darabani:

Lucian Florea 71
Florin Ignat 71
Petrică Hrimiuc 69
Cristian Creţu 68
Petrică Bărănceanu 66
Gheorghe Caba 62
Dorin Stredie 60
Ion Hriţcu 59
Dan Georgică Iacob 58
Mihaela Dumitrel 48
Otilia Farcaş 48
Constantin Gheorghiţă 46
Dan Dumitru Dănilă 45
Sergiu Vicliuc 40
Claudiu Negru, preşedintele Organizaţiei de tineret al PNL Darabani şi Zîna Andronic, preşedinte al Organizaţiei de femei, sunt şi ei membri de drept ai Biroului Politic. „Alegerile au decurs normal. PNL a fost şi rămâne o formaţiune importantă în eşichierul politic dărăbănean” a precizat Cristian Creţu, secretarul PNL Darabani.
  
Citiţi pe aceeaşi temă:
Schimbare de macaz in PNL Darabani. Liberalii au un nou sef! Se pregateste si un nou Birou Politic
Te-ar mai putea interesa si:  PNL DarabaniLiviu Hrimiuc
9:01 pm , 31 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare