Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

900 000 lei de la bugetul de stat repartizati de Consiliul Judetean orasului DarabaniÎn ședința de miercuri, 6 martie 2013, consilierii judeţeni au votat repartizarea sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe unităţi administrativ teritoriale, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale pe anul 2013.

Mai marii județului au repartizat Primăriei Darabani suma de 900 000 lei, mai puțin decât orașului Săveni, care a primit 1 000 000 lei, dar mai mult decât banii repartizaţi orașelor Flămânzi (700 000 lei), Bucecea sau Ștefănești (fiecare câte 500 000). Comunele limitrofe au primit câte 300 000 lei Păltinișul, 200 000 lei Mileanca, 370 000 lei Hudești și 300 000 lei Concești. „Acestea sunt sume mai mici, când o să primim suma totală pentru școli, drumuri, investiții ca să facem bugetul mare, atunci vom discuta mai multe”, a declarat pentru Darabaneni.ro, primarul orașului Darabani, Corneliu Aroșoaie, care a participat marţi la o şedinţă consultativă la CJ Botoşani, unde s-au stabilit sumele de bani care au revenit fiecărei administraţii publice locale. (foto: btonline)


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCJ Botoşani
12:35 pm Joi, 07 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare