Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Oamenii legii ancheteaza o firma „specializata” in promovarea imaginii copiilor. VEZI sfaturile politistilorPoliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Botoşani efectuează cercetări în cazul mai multor sesizări privind posibile infracţiuni de înşelăciune, comise pe raza municipiului Botoşani de către reprezentanţii legali ai unei societăţi comerciale având ca obiect activităţi de publicitate.

În fapt, reprezentanţii societăţii respective identifică, în locuri publice (pe stradă, în hipermarket-uri, etc.), minori însoţiţi de părinţi, prezentându-le acestora din urmă oferte atractive de promovare a imaginii copiilor lor, în vederea participării ulterioare la prezentări de modă, casting-uri pentru realizarea unor spot-uri publicitare etc. Pentru astfel de servicii, reprezentanţii societăţii solicită şi încasează sume de bani (în medie 65 lei) reprezentând „taxă de înscriere”, fără ca între părinţi şi societatea respectivă să se încheie în prealabil orice fel de convenţie care să prevadă ce obligaţii revin prestatorului de servicii.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că societatea în cauză nu are încheiate contracte de colaborare/reprezentare, care să permită ulterior concretizarea unor astfel de angajamente, iar bonurile fiscale sau chitanţele eliberate cu ocazia încasării „taxei de înscriere” nu conţin sau conţin elemente insuficiente care să conducă la identificarea ulterioară a beneficiarului de servicii.Pentru a preveni prejudicierea dumneavoastră prin acest gen de fapte, poliţiştii vă recomandă ca, în situaţii similare, să verificaţi temeinic veridicitatea ofertelor prezentate şi să vă asiguraţi că suma de bani achitată (chiar modică) reprezintă costul real al serviciilor prestate. De asemenea, în cazul în care consideraţi că aţi fost victime ale acestui gen de fapte, nu ezitaţi să vă adresaţi cu o plângere organelor de poliţie, indiferent de valoarea prejudiciului” se precizeză într-un comunicat de presă al IPJ Botoşani. (foto: Adevarul)

Citiţi şi:
POLITIA VA AVERTIZEAZA in legatura cu inselaciunile prin telefon. „Directori” care au „premiat” o persoana din Havarna
Te-ar mai putea interesa si:  IPJ Botoşanipolitistiinselaciuni
9:06 pm Miercuri, 19 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare