Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Premiu special pentru o elevă din Darabani la Olimpiada națională de limba și literatura română


 
Ștefania Horopciuc, eleva Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” a obținut Premiul special la Olimpiada națională de limba și literatura română, organizată la Iași în perioada 22-26 aprilie. Eleva profesoarei Ramona Aionesei va participa peste 2 săptămâni la Concursul național interdisciplinar ”Cultură și spiritualitate românească” care va avea loc la Putna.

În Săptămâna Patimilor, a avut loc în capitala Moldovei, Olimpiada națională de limba și literatura română pentru elevii de gimnaziu, care a cuprins două secțiuni, la care au participat 375 de elevi din toată România, cei mai buni dintre cei mai buni din fiecare județ al țării și din București. Printre aceștia și-au croit drum și 7 elevi din județul Botoșani, care de-a lungul timpului a fost și este leagăn pentru mari personalități ce și-au pus amprenta în diverse domenii de activitate.

”Fetele au reușit prin talent, prin perseverență și curaj să reprezinte cu succes județul Botoșani. Au trăit emoții de care nu au mai avut parte, și-au pus imaginația în mișcare, au legat noi prietenii, au stat departe de familii, au râs sau au plâns și s-au întors învingătoare, așa cum au plecat, de altfel”, ne-a mărturisit prof.  Ramona AioneseiHoropciuc Ștefania din clasa a V-a A, de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani și-a depășit limitele și a obținut Premiul special, ea urmând să reprezente urba Darabaniului în perioada 15-19 mai la Concursul național interdisciplinar  de limba şi literatura română şi religie (clasele a V-a-a XII-a)  ”Cultură și spiritualitate românească”, care va avea loc la Putna.

”O felicit pe această cale și-i doresc multă inspirație și mult succes la următorul concurs. Într-o perioadă în care  lectura nu mai ocupă un loc de bază între activitățile elevilor, să-i descoperi pe cei însetați de nou, de necunoscut, e o adevărată minune. Mulțumesc, draga mea Ștefi! Mulțumesc părinților tăi pentru susținerea acordată și pentru felul în care te-au crescut și educat!” a mai precizat prof. Aionesei.


Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Ramona AioneseiStefania Horopciuc
12:04 am Vineri, 03 Mai, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare