Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Se amenajeaza noi locuri de parcare langa Casa de Cultura „Theodor Bals”În prezent se efectuează lucrări de reabilitare şi amenajare a parcării din apropierea Casei de Cultură „Theodor Balş”. Săptămâna viitoare 56 de dărăbăneni îşi vor putea parca maşinile în această zonă.

Cel puţin în zilele de sărbătoare, centrul oraşului era sufocat de numărul mare de autoturisme, iar Primăria Darabani a decis extinderea parcării din zonă. Vor fi disponibile 36 de locuri de parcare cu acces din str. 1 Decembrie şi 20 de locuri cu acces din str. Dragoş Vodă. Lucrările începute cu aproximativ două săptămâni în urmă vor fi finalizate săptămâna viitoare de firma suceveană Symmetrica. „Este aceeaşi firmă care ne-a furnizat dalele pentru trotuare. Am preferat să lucrăm cu ei pentru că utilizează o anumită tehnologie şi nu dorim să ajungem să refacem trotuarele” a declarat pentru Darabaneni.ro primarul Corneliu Aroşoaie.


7:28 pm Sambata, 13 Octombrie, 2012

3 Comentarii la “Se amenajeaza noi locuri de parcare langa Casa de Cultura „Theodor Bals””

 1. ser spune:

  badie,Arosoaie,zici ca ai luat firma de la Suceava precum are ,,,,,TEHNOLOGIE,,,de punere a dalelor,,,pai badie ,badie ,mergi pe trotuarele de la sc.gen,spre Bajura sunt puse fara borduri pe ambele parti,nisipul nu este amestecat cu ciment intrucat ploi,zapada,inget ,dezghet ,nisipul fara ciment este luat de apa ca urmare misca ,,,sus -jos,si in parti ,,,alal ,,,TEHNOLOGIE,,,dute badie Cornel si vezi cum sunt puse dalele pe distanta mentionata,zici ca sunt aruncate din ,,,,,faiton,,,,PACAT DE BANII PLATITI ,,,,,,,,,,,,,,halal badie,badie,,,,,,,,,badie,

 2. pentru ser spune:

  Cand va intalniti cu Burlacu pe la cabinetul lui domn Stelica cere tehnologia de la domnia sa. Acele dale sunt puse cu tehnologia Burlacu ,adica aiurea.

 3. luisa spune:

  avem rabdare sa vedem in 4 ani si tehnologia lui badie Arosoaie...

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare