Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Directorul Drumurilor Judetene: „Se circula mai greu...Doar daca aveti o mare urgenta, plecati din Darabani”În prima zi a lunii februarie 2014, dărăbănenii se luptă cu viscolul şi nămeţii. Sorin Alin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoşani a spus că la această oră nu sunt drumuri judeţene închise, dar recomandă cetăţenilor să-şi părăsească localităţile de domiciliu doar în situaţii de urgenţă. De asemenea, Lişmăniţa şi Eşanca sunt închise, iar Mihai Plugaru, şeful Protecţiei Civile din cadrul Primăriei Darabani, a precizat sâmbătă, la prânz, că nu se poate acţiona din cauza vântului

Intervenim pe toate drumurile judeţene. Se circulă, dar se circulă mai greu. Mai pot fi porţiuni de 50-100-200 de metri unde s-au format dopuri de zăpadă, dar acţionăm cu utilajele în acele zone. Rugămintea noastră adresată cetăţenilor este: Doar dacă au o mare urgenţă să plece din Darabani. Atât timp cât viscoleşte, oamenii să rămână în localităţile de domiciliu, pentru a nu îngreuna acţiunea utilajelor care acţionează pe drumuri” a declarat pentru Darabaneni.ro, Sorin Alin Clim, directorul DJDP Botoşani.

În evidenţele autorităţilor locale figurează cinci dărăbăneni care fac dializă. O maşină a sosit sâmbătă în Darabani, pentru a-i prelua pe bolnavi, dar nu se ştie sigur dacă aceştia au ajuns în siguranţă la Botoşani. „În interiorul oraşului se circulă, dar nu şi în Lişmăniţa şi Eşanca, care sunt blocate. Ieri am deblocat şi se circula peste tot, dar între timp s-a pus la loc. Până nu stă vântul, nu acţionăm. Suntem pregătiţi, persoanele care vor fi blocate în trafic le vom caza la şcoală la Corneşti şi la Liceul “Dimitrie Cantemir” din Darabani. Persoanele din Darabani care fac dializă au fost luate din Darabani pentru că m-a sunat şoferul la orele 9:00, dar nu mai ştiu dacă au ajuns la Botoşani. I-am spus şoferului să nu le mai dea drumul acasă, că nu are nici un rost, pe vremea asta. Până nu stă vântul, intervenim doar în cazuri de forţă majoră” a spus Mihai Plugaru. Vă reamintim că sămbătă, 1 februarie 2014, la prânz, drumarii lucrau la deszăpezirea DN 29A care era blocat pe mai multe porţiuni.

Citiţi şi:
DN 29 A inchis circulatiei. Darabaniul, din nou izolat de restul lumii
Te-ar mai putea interesa si:  Mihai PlugaruSorin Alin ClimDJDP
1:16 pm Sambata, 01 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare