Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Asfaltarea drumului naţional 29A a ajuns…la Lişna GALERIE FOTO

Noul covor asfaltic care ar trebui să facă legătura între Dorohoi şi Darabani şi chiar până la Rădăuţi-Prut a depăşit cu aproximativ 50 m miercuri, 24 mai, localitatea Lişna. Ovidiu Mugurel Laicu, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, dă încă o dată dovadă de un optimism debordant şi declară că în această vară va fi finalizată asfaltarea DN 29A până la Rădăuţi-Prut.

De aproximativ 2 săptămâni, angajaţii firmei Viarom toarnă covor asfaltic de la ieşirea din Dorohoi spre Darabani. Până la jumătatea acestei săptămâni se asfaltaseră în jur de 17 km, puţin după ieşirea din Lişna, iar lucrările vor fi cel mai probabil suspendate, până la alocarea de noi fonduri, dar şeful drumurilor de la Iaşi este foarte optimist şi declară că vara aceasta se va asfalta drumul naţional până la…Rădăuţi-Prut. Din păcate, anul acesta nu este unul electoral, caz în care asfaltarea s-ar fi executat la foc automat.

„Între Dorohoi şi Darabani se va asfalta complet şi mai este o porţiune unde facem tratament, dar nu ştiu exact, că m-aţi luat prin surprindere. Noi vrem să acoperim tot drumul până la Rădăuţi-Prut. Probabil au nişte condiţii tehnice, nu ştiu de ce s-au oprit la Lişna. Până la sfârşitul verii sigur se ajunge la Rădăuţi-Prut, până în august, poate mai repede. Facem cât putem” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ovidiu Mugurel Laicu. În seara zilei de miercuri, în jurul orelor 20:00, utilajele făceau cale-ntoarsă spre Dorohoi.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa si:  DarabaniDN 29ARadauti PrutLisna
9:07 pm Miercuri, 24 Mai, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare