Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elena Mandrescu le-a „cantat” si politicienilor, la CornestiUnul dintre invitaţii de onoare ai evenimentului cultural-artistic „Dor de vatră strămoşească” de la Corneşti a fost cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Mândrescu. Artista a fost foarte îngăduitoare cu stranierii care nu au fost prezenţi la şezătoarea ce a fost organizată pentru ei. Elena Mândrescu a relatat umilinţele la care sunt supuşi românii care muncesc în străinătate. „Dacă astăzi nu sunt prezenţi aici, eu îi iert. Poate sunt obosiţi, poate sunt plictisiţi” a spus artista. Nu aceeaşi clemenţă a manifestat solista de muzică populară pentru oamenii politici care au spus şi ei pas acestei manifestări culturale. „Doamna Cazacu luptă din greu aici, chiar dacă autorităţile locale nu-i dau nici o şansă. Aş fi vrut să văd aici că se implică Primăria sau oamenii politici din zonă. Va veni campania electorală când vor ieşi în faţă şi vor spune câte lucruri au făcut ei. Nu-i mai credeţi, că nu fac nimic! Acum era momentul ca ei să se implice, măcar să facă act de prezenţă aici” a spus Elena Mândrescu.Dacă la Darabani Casa bunicilor, aşa zisul Muzeu de etnografie al oraşului, stă să se dărâme, primarul Viorel Atomei şi Consiliul Local de la Hudeşti au alocat 150 de milioane de lei vechi pentru costumele populare ale copiilor din comuna sa. Autorităţile locale din Hudeşti au asigurat transportul trupei de copii a instructorului Gheorghe Mitoceanu, care au făcut spectacol la Darabani. O altă lecţie pe care ne-au predat-o hudeştenii, de data aceasta de cultură, după cea de sport despre care puteţi citi la Ştirea săptămânii pe Darabaneni.ro.
2:10 pm Sambata, 27 August, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare