Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DRAMĂ Un consilier judeţean dărăbănean a plecat la Dumnezeu

Citim, dar tot nu putem să credem că Ionel Nenişcă, om de afaceri dărăbănean, politician social-democrat de vreo 5 ani, dar un suflet mare înainte de toate, s-a stins fulgerător în seara zilei de sâmbătă, 25 martie. Ionel Nenişcă ar fi împlinit peste cinci zile 51 de ani.

Dărăbăneanul a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Social-democraţii au transmis un mesaj de condoleanţe familiei sale:

Cuvinte mult prea puține și fără esență. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun de la cel care a fost coleg și prieten, Nenișcă Ionel, consilier județean, un om deosebit de o aleasă omenie.
O rugăciune, un ultim omagiu, flori și multe lacrimi este tot ce îi putem oferi acum, când Dumnezeu a hotărât să îl cheme la El.


Fie ca bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică printre aleșii Săi, iar familiei îndurerate un sincer gând de mângâiere și alinare, dar și putere pentru a trece mai ușor pentru această cumplită despărțire.


Transmitem un pios omagiu, noi, prietenii din cadrul Organizației Județene PSD Botoșani.

Ionel Nenişcă a fost ales consilier local al oraşului Darabani în anul 2012, iar din 2016 a ocupat un fotoliu de consilier judeţean. Marţi, 28 martie, el va fi condus pe ultimul drum.

DUMNEZEU SĂ-L IERTE ŞI SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Te-ar mai putea interesa si:  Ionel Nenişcă
4:11 am , 26 Martie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare