Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Două incendii în mai puţin de o oră, unul produs la DarabaniInspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al JudețuluiBotoșani a fost solicitat, în seara zilei de 21 februarie, să intervinăpentru stigerea adouă incendii izbucnite în locuințele unor cetățeni dinStroești(orașul Flămânzi), dar și din Darabani, în mai puțin de o oră.

Incendiul din cartierul dărăbănean Corneşti s-a produs în jurul orelor 18:00. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu pagube materiale însemnate (a ars doar funinginea din coșul de fum), în timp ce la Stroești, jarul căzut din sobă a aprins bunuri dintr-o cameră, pagubele fiind estimate la cca. 3.500 de lei.

Pentru stingerea incendiilor au intervenit, în total, 20 de pompieri militari, voluntari  şi cetăţeni, fiind protejate de foc bunuri materiale în valoare de cca. 150.000 de lei.
„Pentru înlăturarea pericolului de incendiu din locuinţe, specialiştii
Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului
Botoşani recomandă verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea
periodică a coşurilor de evacuare a fumului.Jarul căzut din sobă pe materiale combustibile se află printre cele mai frecvente cauze de incendiu în sezonul rece. Pentru prevenirea unor evenimente nedorite, montaţi pe pardoseală,în faţa uşiţei de alimentare a sobei cu combustibil, o bucată de tablă cu dimensiuni de 0,50 x 0,70 m,nu introduceţi în sobe lemne cu lungimea mai mare decât focarul, nu lăsaţi uşa de la focar deschisă, nu supraîncălziţi sobele,  nu folosiţi sobe sau alte mijloace de încălzire defecte, cu improvizaţii. Sobele şi alte mijloace de încălzire trebuie supravegheate permanent pe timpul funcţionării” se precizează într-un comunicat al ISU Botoşani.Te-ar mai putea interesa si:  incendiuincendiu Darabaniincendiu Cornesti
10:34 pm Miercuri, 22 Februarie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare