Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CONTROVERSĂ? Doi noi membri în CA al Grupului Şcolar Darabani


Ultima şedinţă a Consiliului Local Darabani a avut pe ordinea de zi şi proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Local(CL) şi al primarului oraşului în Consiliul de Administraţie(CA) al Grupului Şcolar Darabani. Pentru că primarul urbei era plecat din Darabani, participînd la o conferinţă europeană la sediul Guvernului, locul său a fost luat în şedinţa de Consiliu Local, de către viceprimarul Relu Cricleviţ. La punctul patru de pe ordinea de zi, secretarul oraşului, Paulică Zahariea a supus la vot cei doi noi membri pentru CA al Grupului Şcolar Darabani şi anume Silviu Barbacariu, ca reprezentant al primarului şi Lucian Florea, din partea CL Darabani. Propunerea a semănat oarece rumoare în sală. Imediat preşedinta Comisiei de Învăţământ, Zîna Andronic şi-a declarat public susţinerea pentru candidatul liberal, Lucian Florea. Oarecum bulversaţi au fost chiar şi cei doi candidaţi propuşi. „Este paradoxal, gestul prin care un primar PNL a numit ca reprezentant al său în CA, un membru PSD”, ne-a declarat Lucian Florea, consilier PNL. PSD-istul Silviu Barbacariu a spus că şi el ştia iniţial că va fi propus din partea CL, dar finalitatea este una şi aceeaşi. Mai mult, unele voci susţin că Lucian Florea conduce toate „comitetele şi comiţiile” din Darabani fiind pe rând membru în CA al Spitalului Orăşenesc, al Grupului Şcolar Darabani şi mai nou, preşedinte de şedinţă pentru lunile octombrie şi noiembrie în CL Darabani. „Când un tânăr işi ia aripi, unii binevoitori încearcă să i le taie”, a comentat Lucian Florea această idee.


„Este dureros!”
 Chestionat cu privire la cei doi noi membri din CA al unităţii de învăţământ, directorul Grupului Şcolar Darabani nu a dorit să comenteze oficial cele două propuneri, pentru că nu a primit nici un comunicat oficial de la Primărie cu validarea celor doi noi candidaţi. „La o şedinţă a CA al Grupului Şcolar Darabani, primarul oraşului l-a propus iniţial pe Florin Ignat, ca reprezentant al său. Acum am înţeles că ar fi vorba de un alt candidat. Repet, nu am primit nici o hârtie oficială, în acest sens”, ne-a declarat Alin Prisăcariu. Fostul director al Grupului Şcolar Darabani, Florin Ignat s-a rezumat să spună: „Este dureros!”. El s-a văzut dat la o parte din toate funcţiile de conducere ale liceului, după ce a contribuit foarte mult la modernizarea unităţii de învăţământ. „Criteriul performanţelor profesionale este de multe ori ignorat în alegerea conducătorilor unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani” a mai adăugat ing. Ignat. Primarul oraşului a dorit să comenteze pe această temă: „Nu înţeleg supărarea unora în alegerea celor doi membri din CA al liceului. După ce m-am consultat cu secretarul oraşului am convenit să-l numesc ca reprezentant al meu în CA al liceului pe Lucian Florea, iar Silviu Barbacariu să fie reprezentantul CL. Sau invers, nu contează. Ideea mea a fost aceea de promovare a tinerilor şi pe acest principiu voi merge şi în continuare”, ne-a declarat primarul Ghiorghi Burlacu.(L.B.


4:58 pm Vineri, 08 Octombrie, 2010

5 Comentarii la “CONTROVERSĂ? Doi noi membri în CA al Grupului Şcolar Darabani”

 1. Cristi spune:

  Vezi Florine cum este viaţa. Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăiesti.

 2. Gabi Ciobanu spune:

  Nuu il cunosc pe Lucian, dar stiu ca Silviu e competent. De ce atata valva pentru culoarea politica? Iar daca Florin a avut atatea rezultate bune in administratie, de ce e dat la o parte???

 3. adrian spune:

  se pare k la pnl sunt rafuieli interne. Ignat l-a lucrat pe Burlacu, Burlacu l-a lucrat pe Ignat. 1-1.

 4. marius spune:

  Putina lume stie ca in spatele acestei manevre sta manevrantul sef, Barbacaru Victor, vesnicul si mereu inutilul director al liceului din Darabani. dl Ignat a facut lucrurui prea frumoase aici, iar asta l/a costat! Cine face performanta, este vazut rau. Tot Barbacaru l_a pus si pe actualul director(o marioneta de preferat in locul dlui Ignat), prin intermediul fiului sau, care a avut se pare, mai demult, o relatie f. buna cu analfabeta din capul isj. RUSINE! Despre ghita birlacu..........

 5. burebista spune:

  Sunt convinsa ca dl Ignat va reveni in aceasta functie.Pana atunci insa,noul director,Alin Prisacaru ar trebui sa tina aproape de dl consilier judetean Ignat.Are ce invata de la dumnealui.Fruntea sus dle Florin,fiti mandru de ceea ce ati realizat la Gr.Scolar Darabani!!!

 6. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare