Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie si doamnele din echipa: „Lucrand intr-o echipa am realizat ceea ce e astazi” şi „Aveti toata sustinerea noastraGazda festivităţii de deschidere a secţiei exterioare dărăbănene a Spitalului Judeţean, primarul Corneliu Aroşoaie, le-a invitat să ia cuvântul şi pe colegele de partid din Parlamentul României, Tamara Ciofu şi Doina Fedorovici, care, la rândul lor, şi-au declarat susţinerea faţă de edilul şef al oraşului de pe malul Prutului.
 
Deputatul PSD Tamara Ciofu a transmis şi un mesaj din partea senatorului Şerban Mihăilescu. „Acest spital nu trebuia închis niciodată în această zonă unde infrastructura nu tocmai bine pusă la punct împiedică accesul spre locuinţele oamenilor şi timpul care nu este întotdeauna prielnic este nevoie de un aşezământ spitalicesc care să deservească în orice moment oamenii. Transmit din partea d-lui senator Şerban Mihăilescu urarea de viaţă lungă spitalului, mult succes d-voastră şi multă sănătate” a spus Ciofu. Seria politeţurilor edilului şef dărăbănean a continuat cu Doina Fedorovici, senator PSD de Dorohoi. „Lucrând într-o echipă am realizat ceea ce e astăzi” a spus Aroşoaie, în momentul în care i-a dat cuvântul colegei de partid. „Suntem astăzi aici 4 parlamentari: un senator şi 3 deputaţi, iar aceştia, d-le primar, v-au fost şi vă vor fi alături. Beneficiaţi de toată susţinerea noastră. Doamne-ajută şi să ne dorim sănătate, în primul rând, pentru că dacă suntem sănătoşi putem să realizăm tot ceea ce ne dorim” a spus Fedorovici.


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieTamara Ciofu
7:09 pm Sambata, 16 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare