Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Peste 95% dintre elevii Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” au promovat Evaluarea Națională. VEZI notele


 
Elevii Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” au obținut rezultate foarte bune la examenul de Evaluare Națională a absolvenților de clasa a VIII-a, procentul de promovabilitate al unității de învățământ fiind de 95,12%. 16 elevi au contestat notele primite.
 
6 elevi dintre cei 74 de la unitatea de învățământ de pe str. 1 Decembrie au obținut  nota maximă la matematică, cele mai mari medii aparținând elevilor Laura Alexandra Rotariu (9,90), Emilian Prisacariu (9,82) și Giulia Hrimiuc (9,80). 4 elevi au obținut medii sub 5. S-au înregistrat 9 contestații la limba română și 7 la matematică, care urmează să fie soluționate până în 29 iunie, o zi mai târziu urmând să fie publicate rezultatele finale ale concursului. ”Au fost rezultate foarte bune ca urmare a muncii depuse de copii și profesorii lor. S-au văzut și roadele celor 3 simulări din cursul anului școlar” a declarat pentru Darabaneni.ro prof. Ovidiu Ștefănucă, directorul adjunct al Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”, care a fost și președintele centrului de examinare din cadrul unității de învățământ dărăbănene.VEZI AICI notele obținute de elevii Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”
VEZI AICI notele obținute de elevii școlii din Bajura

Te-ar mai putea interesa si:  Evaluare NationalaEvaluare Nationala 2017
8:42 pm Marti, 27 Iunie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare