Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

O firmă din Iaşi îşi face reclamă prin Consiliul Local Darabani

Ultima şedinţă a Consiliului Local a fost deschisă de speech-ul unui reprezentant al unei firme din Iaşi. Tipul de activitate al firmei, conform clasificării CAEN, este colectarea şi epurarea apelor uzate. Agentul de vânzări a încercat să-i convingă pe edilii locali de utilitatea folosirii panourilor solare la casele proprietate privată din Darabani.  A fost prezentată o ofertă pentru un anume tip de panouri solare utilizate la prepararea apei calde menajere, mai mult în perioada martie-septembrie a anului. Acestea sunt subvenţionate prin programul „Casa Verde”. Conform ofertei firmei respective, beneficiază de gratuitate a acestei lucrări persoanele fizice care au casa întabulată sau deţin autorizaţie de construcţie în termen de valabilitate. Persoanele interesate trebuie să se prezinte la reprezentantul firmei doar cu buletinul şi cu modica sumă de 20 lei pentru întocmirea dosarului de finanţare. Deasemeni solicitanţii nu trebuie să aibă datorii la bugetul local. Prin programul „Casa Verde” se acordă din Fondul bugetului pentru mediu, până la 6000RON pentru instalarea panourilor solare. Dacă unii dintre consilieri păreau încântaţi de oferta prezentată, alţii ezitau, în condiţiile în care aceste panouri asigură încălzirea apei mai mult pe timp de vară şi nu în sezonul rece, când ar fi mai mare nevoie. Alţii au invocat faptul că cheltuielile cu întabularea unei case echivalează cu costurile unei asemenea lucrări, iar persoanele care au întabulată deja casa sunt foarte puţine. Darabaneni.ro a luat legătura în două rânduri cu reprezentantul firmei respective, pentru a asigura o transparanţă totală a acestei oferte, dar cererea noastră a rămas fără răspuns. De menţionat că judeţul Botoşani se află în coada listei la numărul de dosare de finanţare aprobate în cadrul programului „Casa verde”.  De ce această firmă şi-ar face reclamă într-o şedinţă de CL şi ar refuza promovarea gratuită într-un ziar-online? Este o dilemă, care rămâne rămâne deocamdată fără răspuns.  
 11:22 am , 28 Noiembrie, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare