Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Locuitorii din Havârna se revoltă: “Din anii 1970 în comuna noastră nu s-a facut nici un metru de drum asfaltat”Duminică, 21 iunie, locuitorii comunei Havârna vor participa la un marş de protest, fiind nemulţumiţi de starea drumurilor din comună. Mitingul va începe la orele 11:00 în Balinţi, protestatarii urmând să se adune pe un teren privat: Piaţa la nea Mitică din Havârna.

“Acțiunea are ca scop revendicări privind starea drumurilor din comună. Aceste drumuri sunt prost întreținute, nu sunt pietruite sau asfaltate. Din anii 1970 în comuna noastră nu s-a făcut nici un metru de drum asfaltat. În toate comunele din jurul comunei Havîrna, se fac lucruri minunate (asfaltări, aducțiuni de apă potabilă, canalizare etc.), la noi nu se întâmplă mai nimic. Oamenii primescpromisiuni în fiecare campanie electorală, promisiuni care nu sunt onorate de edili”, se precizează într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacţiei.

Marșul va începe la ora 11:00, din satul Balinți (faţa şcolii), spre Tătărășeni, Gîrbeni, Havârna, la ”Piața La nea Mitică”, unde va avea loc mitingul. La marș participă cetăţenii comunei, care pot veni pe jos, cu căruțe, faetoane, biciclete, motorete, autoturisme”, se mai arată în comunicat. La această manifestare de protest sunt aşteptate circa 100 de persoane.

”În urmă cu 3 ani s-a emis o O.G. transmisă în teritoriu către prefecturile județene, primării/privind stabilirea în fiecare localitate (oraș, municipiu, comună) a unui loc de desfășurare a acestor adunări. Jandarmeria Botoșani a trimis și la Primăria Havîrna adresă de stabilire a unei locații, destinată acestui scop, dar nu s-a primit nici un răspuns. În acest caz am fost nevoiți să desfășurăm ADUNAREA noastră pe un spaţiu privat (“Piața la Nea Mitică”-Havîrna)” au explicat protestatarii.


Te-ar mai putea interesa si:  Havarnamiting HavarnaBalintiTataraseniGirbeniPiata lui nea Mitica
11:58 pm Sambata, 20 Iunie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare