Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Și preoții din cadrul Protopopiatului Darabani au donat sânge pentru copiii Asociației „Luisa Maria” FOTO

În data de 17 Decembrie 2019, de pomenirea Sfântului Prooroc Daniel, preoții din Protopopiatul Darabani au participat la o donare de sânge, sprijinind în mod concret lipsa de sânge din spitalele românești, precum și eforturile Asociației „Luisa Maria” din Darabani.
   
În ambianța creată de apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului,  preoți din parohiile care alcătuiesc Protopopiatul Darabani, alături de coordonatorul activităților Provita – preotul Vlad Drob, și alte personae care au răspuns chemării de a veni în sprijinul aproapelui – tineri, prieteni, profesori, elevi și oameni de bine, și-au îndreptat pașii, în dimineața zilei de 17 decembrie 2019, spre secția externă dărăbăneană (fostul Spitalul Orășenesc) a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, pentru o campanie de donare de sânge.

Cei 21 de donatori găsiți eligibili au donat aproximativ 8400 ml de sânge în scop terapeutic, într-un gest umanitar și benevol. Ca o completare a gestului nobil săvârșit, donatorii au oferit bonurile de masă primate Asociației „Luisa Maria” din Darabani, în scopul ajutorării copiilor suferinzi de autism, paralizie cerebral și Sindrom Down din zona de nord a țării.„Nădăjduim că prin acțiunea noastră să mărturisim puterea gestului poate neînsemnat pentru om, dar mare pentru cei aflați în suferință, și, de asemenea, să aducem o alinare, o bucurie și un zâmbet în sufletele și pe chipurile beneficiarilor Asociației „Luisa Maria” din Darabani, precum și un ajutor concret inimoșilor voluntary aflați în linia întâi în lupta cu marginalizarea, lipsurile și neincluziunea socială. Fie ca lumina răsărită în peștera Betleemului să pătrundă, să lumineze și să încălzească inimile noastre, ale tuturor! Sărbători cu bine!” ne-a transmis preotul Cosmin Pristavu.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 
Te-ar mai putea interesa si:  Protopopiatul DarabaniAsociatia ”Luisa Maria”
10:01 pm Joi, 19 Decembrie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare