Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceul „Dimitrie Cantemir” mai are nevoie de 100.000 lei pentru finalizarea „terenului multisport”Principala unitate de învăţământ a oraşului, Liceul „Dimitrie Cantemir”, este aproape să aibă un teren de sport civilizat, copiii nemaifiind nevoiţi să alerge printre boscheţi şi mărăcini. Construcţia sa a început la mijlocul lunii august, dar mai sunt necesari aproximativ 100.000 lei pentru finalizarea lucrărilor.

2016 va fi anul în care dărăbănenii vor prospera, conform previziunii aleşilor. Faptul că este an electoral, sigur că e pură coincidenţă. La anul va fi finalizată asfaltarea străzilor, modernizarea Casei de Cultură „Theodor Balş”, vor fi construite blocurile ANL şi nu va fi uitat nici sportul. Suntem din nou pe lista Companiei Naţionale de Investiţii pentru construcţia unei săli polivalente la Obor, iar la Liceul „Dimitrie Cantemir” a început construcţia unui „teren multisport” care va fi finalizat în 2016. Până în prezent s-a turnat betonul, s-au efectuat canalele cu rigole pentru scurgerea apei şi s-a construit o bordură împrejmuitoare pentru montarea covorului sintetic. De asemenea, urmează să se construiască un gard împrejmuitor al terenului.

Consilierii locali au votat în ultima şedinţă ordinară rectificarea bugetului local cu 73.000 lei. În expunerea de motive a proiectului de hotărâre s-a menţionat şi referatul ordonatorului de credite al liceului privind aprobarea întocmirii documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii „Amenajare teren multisport a Liceului Dimitrie Cantemir”. Şi totuşi, acest proiect este ultimul pe lista obiectivelor de investiţii pe anul 2015, întocmită de administraţia publică locală, la capitolul „Alte cheltuieli de investiţii”.Noroc că cei de la liceu au reuşit să economisească 20.000 lei din banii care le-au fost alocaţi pentru centrala pe lemne din corpul B a unităţii de învăţământ. „De la Primărie am avut prinşi pentru centrală 150.000 lei şi ne-au rămas 20.000 lei pentru investiţia la terenul de sport. Am avut prinşi în buget 40.000 lei pentru teren, am adăugat cei 20.000 lei şi ne mai trebuie cam 100.000 lei pentru montarea suprafeţei sintetice şi a gardului împrejmuitor. Anul acesta am mers cu partea de proiectare, avize obţinute şi ce s-a făcut până acum, terenul urmând să fie finalizat la anul” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alin Prisăcariu, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir”.
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Alin Prisacariu
6:13 pm , 18 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare