Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani a implinit 56 de ani FOTO


Elevii liceului dărăbănean au participat la un careu vineri, 25 octombrie în jurul orelor 11:00, pentru a aniversa 56 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ. Tot în aceeaşi zi, generaţia primarului Corneliu Aroşoaie a sărbătorit 40 de ani de la absolvirea unităţii de învăţământ.

Au fost marcate zilele liceului dărăbănean în cadrul unui careu în care s-au prezentat şi rezultatele elevilor. S-a prezentat practic Ziua Liceului. Manifestarea a fost organizată de d-l consilier educativ, prof. Lucian Sîrbu” a spus Florin Ignat, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani. Eleva Mihaela Dron a dat citire unor informaţii despre domnitorul Dimitrie Cantemir, iar elevii premiaţi la diferite concursuri şi olimpiade şcolare au fost invitaţi în faţa careului şi aplaudaţi de cei prezenţi. Atmosfera a fost întreţinută prin dans de trupa Magic Dance, din cadrul Clubului Copiilor Darabani, iar Georgiana Creţu a cântat două melodii.

 În acelaşi timp, în corpul vechi al unităţii de învăţământ a avut loc întâlnirea de 40 de ani de la absolvirea liceului a generaţiei din care a făcut parte edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, dar şi judecătorul David Smochină sau medicul Viorica Nor. Seniorii dărăbăneni au vizitat şi Biblioteca Orăşenească, fiind plăcut impresionaţi de tablourile (foto) expuse pe pereţii Conacului Balş, singurele care au mai rămas din Expoziţia „Pasiuni” a profesorului Ionel Bichir, restul exponatelor fiind „trase pe dreapta” de conducerea bibliotecii. În 1957, prin Ordin al Ministrului Învăţământului, s-a înfiinţat Şcoala Medie Mixtă Darabani cu clasele VIII-XI, devenită ulterior Liceul Teoretic Darabani, azi Liceului „Dimitrie Cantemir”, primul director al unităţii de învăţâmânt fiind Neculae Duzinschi.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la Ziua Liceului
 Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLiceul „Dimitrie Cantemir”Florin IgnatIonel BichirDavid SmochinaViorica NorNeculae Duzinschi
11:20 pm Sambata, 26 Octombrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare