Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

A inceput depunerea dosarelor in vederea obtinerii ajutorului de caldura VEZI conditiile si actele necesareÎncepând cu data de 28 octombrie a.c., dărăbănenii pot depune la Serviciul de asistenţă socială din cadrul Primăriei Darabani cererile şi declaraţiile justificative privind componenţa şi veniturile familiei în vederea obţinerii ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

Cei care pot depune aceste cereri sunt familiile sau persoanele singure, altele decât cele care beneficiază de ajutor social, cu un venit lunar de până la 615 lei pe membru de familie. Chiar dacă termenul limită de depunere a documentaţiei respective este luna martie 2014, ar fi bine ca dărăbănenii să depună aceste dosare până în data de 20 noiembrie 2013 pentru a beneficia de acest ajutor timp de  5 luni de zile (noiembrie-martie) din sezonul rece.
 
Actele necesare pentru obţinerea ajutorului de căldură sunt:
-    cerere şi declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu lemne;
-    copii B.I./C.I.;
-    copii certificate de naştere copii sau C.I.;
-    adeverinţă de salariat pe luna septembrie;
-    adeverinţă de venit impozabil pentru persoane care realizează venituri din activităţi autorizate sau din drepturi de autor (Circa Fiscală);


-    copii cupoane pensii pe luna septembrie;
-    copie cupon ajutor de şomaj pe luna septembrie;
-    cupon alocaţie de stat
-    adeverinţă de la Registrul Agricol (dna. Scutaru);
-    adeverinţă de la Taxe şi Impozite (persoane fizice);
-    copie carte tehnică a autoturismului pentru cei care deţin;
-    extras  de cont cu sumele încasate de la A.P.I.A.;
-    adeverinţă medic veterinar;
-    dosar cu şină.Beneficiarul ajutorului de încălzire trebuie să fie proprietarul locuinţei sau titularul contractului de închiriere.
Vezi mai jos lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului de încălzire:

 
Te-ar mai putea interesa si:  Casa de Cultura „Theodor Bals”ajutor socialajutoare de caldura
5:57 pm Luni, 28 Octombrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare