Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
A inceput depunerea dosarelor in vederea obtinerii ajutorului de caldura VEZI conditiile si actele necesare

Începând cu data de 28 octombrie a.c., dărăbănenii pot depune la Serviciul de asistenţă socială din cadrul Primăriei Darabani cererile şi declaraţiile justificative privind componenţa şi veniturile familiei în vederea obţinerii ajutorului pentru încălzirea locuinţei.
Cei care pot depune aceste cereri sunt familiile sau persoanele singure, altele decât cele care beneficiază de ajutor social, cu un venit lunar de până la 615 lei pe membru de familie. Chiar dacă termenul limită de depunere a documentaţiei respective este luna martie 2014, ar fi bine ca dărăbănenii să depună aceste dosare până în data de 20 noiembrie 2013 pentru a beneficia de acest ajutor timp de 5 luni de zile (noiembrie-martie) din sezonul rece.
Actele necesare pentru obţinerea ajutorului de căldură sunt:
- cerere şi declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu lemne;
- copii B.I./C.I.;
- copii certificate de naştere copii sau C.I.;
- adeverinţă de salariat pe luna septembrie;
- adeverinţă de venit impozabil pentru persoane care realizează venituri din activităţi autorizate sau din drepturi de autor (Circa Fiscală);
- copii cupoane pensii pe luna septembrie;
- copie cupon ajutor de şomaj pe luna septembrie;
- cupon alocaţie de stat
- adeverinţă de la Registrul Agricol (dna. Scutaru);
- adeverinţă de la Taxe şi Impozite (persoane fizice);
- copie carte tehnică a autoturismului pentru cei care deţin;
- extras de cont cu sumele încasate de la A.P.I.A.;
- adeverinţă medic veterinar;
- dosar cu şină.

Beneficiarul ajutorului de încălzire trebuie să fie proprietarul locuinţei sau titularul contractului de închiriere.
Vezi mai jos lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului de încălzire:


Adauga un comentariu
Ultimele articole

Concursul Național Catehetic ”Rugăciunea în viaţa mea” este organizat în anul 2022, Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinuluiși Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama și Paisie de la Neamț, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de către Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației, în perioada 15 ... continuare »

29 aprilie 2022 a fost o zi emoționantă pentru elevii, cadrele didactice și reprezentanții Primăriei Viișoara. Emoții și lacrimi și pentru cei 2 veterani viișoreni Cojocariu Gheorghe și Giosu Ioan care, când cu zâmbetul pe buze când cu lacrimi în ochi, s-au bucurat, pentru câteva momente, de mângâierea și prețuirea elevilor de la Școala Gimnazială ”Dimitrie Brândză” Viișoara. Copiii s-au pregătit din timp pentru întâlnirea cu prețioșii veterani, ... continuare »

Darabaneni.ro a discutat cu Rareș Mandache, elevul dărăbănean care a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Istorie, cea mai mare performanță a învățământului dărăbănean. Adolescentul ne-a mărturisit că mama sa a rămas fără cuvinte în momentul în care a primit vestea rezultatului său la olimpiadă, încă nu e decis la ce liceu va merge, și le mulțumește tuturor celor care l-au susținut în obținerea acestui rezultat istoric. ... continuare »

Darabani are în prezent un lot chiar mai bun decât cel cu care a promovat în Liga a 3-a. Cu o pregătire fizică bună și câțiva tineri care să vină din urmă, ar putea face din nou pasul în al treilea eșalon fotbalistic. Dar ca să se mențină acolo ar mai fi nevoie și de bani, și nu puțini…Dar mai e până la vară. Frigul a fost pe primul loc duminică la Curtești, apoi fotbalul, unul bun în condițiile actuale. Bogdan Melinte a fost la originea golurilor ... continuare »

În cadrul proiectului ”Culoare și voie bună” elevii viișoreni au fost foarte activi și au transformat școala într-un spațiu mai prietenos, plin de culoare și emoție. Activitățile s-au desfășurat pe parcursul mai multor săptămâni, timp în care s-a simțit în rândul elevilor o trăire puternică și sinceră, o legătură de atașament, simpatie și respect reciproc, de apropiere și deschidere; au râs, s-au bucurat, au muncit, însă a fost o muncă care a ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”