Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Condamnare definitivă pentru cei care au omorât-o de Paști pe tânăra Anda DănăilăCurtea de Apel Suceava i-a condamnat definitiv, în 1 aprilie, pe Emil Bujor și Florin Stănescu, autorii cumplitului accident din seara de Înviere a anului 2016, la 8 ani, 7 luni și 10 zile de închisoare. Instanța de judecată a stabilit și daune morale și materiale pentru membrii familiilor victimelor accidentului.

Inițial, Tribunalul Botoșani, i-a condamnat pe Bujor și Stănescu la 6 ani și 10 luni de închisoare, iar părinții Andei Dănăilă, devastați de durere, au intrat în grevă și au protestat în fața Primăriei și Consiliului Județean Botoșani. S-a făcut apoi apel la Curtea de Apel Suceava, iar magistrații i-au condamnat definitiv la 8 ani, 7 luni și 10 zile de închisoare pe cei doi șoferi, care în cursa lor nebună, și aflați sub influența alcoolului, au spulberat o căruță și un autoturism condus regulamentar de Anda Dănăilă, care s-a stins peste câteva ore la spital, la nici 22 de ani.

Conform portalului Curții de Apel Suceava, magistrații au stabilit pentru părțile civile în nume propriu Dănăilă Costică-Giovani şi Dănăilă Viorica Anişoara, în calitate de părinţi ai victimei Dănăilă Anda Mădălina, şi a părţii civile minore Dănăilă Şerban Giovani, sumele de câte 70.000 lei daune morale pentru fiecare, la care se adaugă dobânda legală şi indicele de inflaţie calculate de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare şi până la data plăţii şi suma totală de 52.381 lei daune materiale (din care suma de 29.000 lei cheltuieli ocazionate de decesul victimei Dănăilă Anda Mădălina, suma de 15.520 lei cheltuieli pentru vindecarea minorului Dănăilă Şerban Giovani şi suma de 7.861 lei reprezentând despăgubiri pentru autoturismul distrus), la care se adaugă dobânda legală şi indicele de inflaţie calculate de la data de 30.04.2016 şi până la data plăţii, plus suma de 1.500 lei cheltuieli judiciare reprezentând onorariu apărător ales de la instanţa de fond şi respinge, ca nefondate, celelalte pretenţii civile formulate în cauză; - părţii civile Dănăilă Viorica Anişoara, în calitate de moştenitoare a defunctului Cucuruzac Dumitru (în calitate de bunic după mamă al victimie Dănăilă Anda Mădălina), suma de 3.000 lei daune morale, la care se adaugă dobânda legală şi indicele de inflaţie calculate de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare şi până la data plăţii şi respinge, ca nefondate, celelalte pretenţii civile formulate în cauză; - părţii civile în nume propriu Dănăilă Şerban Giovani, reprezentat de părinţii fireşti Dănăilă Costică-Giovani şi Dănăilă Viorica Anişoara, suma de 50.000 lei daune morale pentru suferinţa din propriul accident, suma de 25.000 lei daune morale pentru suferinţa pierderii surorii sale victima Dănăilă Anda Mădălina, la care se adaugă dobânda legală şi indicele de inflaţie calculate de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare şi până la data plăţii şi respinge, ca nefondate, celelalte pretenţii civile formulate în cauză.Unităților spitalicești care s-au constituit părți civile în dosar le-au fost decontate contravaloarea serviciilor medicale acordate victimelor accidentului rutier.Te-ar mai putea interesa si:  Anda Danailainmormantare Anda Danaila
11:06 pm Miercuri, 03 Aprilie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare