Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

26 situaţii de urgenţă în ultimele 24 de ore printre care şi un incendiu în BajuraÎn ultimele 24 de ore, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină în 26 situaţii de urgenţă. Urmare a apelurilor primite din partea cetăţenilor, forţele inspectoratului au acţionat pentru stingerea a opt incendii şi acordarea primului ajutor medical unui număr de 18 persoane. În jurul orelor 5:00 dimineaţa, acoperişul unei case din Bajura a luat foc de la coşul de evacuare.

Din cele opt incendii, patru s-au produs în casele unor cetăţeni din Broscăuţi, Flămânzi, Botoşani şi Bajura (oraşul Darabani). Doi bărbaţi de 20, respectiv 55 de ani, au suferit arsuri în urma incendiilor produse la Broscăuţi şi Flămânzi. Flăcările au mistuit acoperişul unei case din Bajura unde locuia o bătrână de 87 de ani.

Cauzele probabile care au generat evenimentele cu foc în locuinţe sunt: acţiunea intenţionată, alimentarea defectuoasă cu combustibil a unui aparat de gătit, fumatul în locuri nepermise şi exploatarea unui coş de fum deteriorat.       Pentru stingerea celor patru incendii au intervenit 45 de pompieri militari şi voluntari din Flămânzi şi Darabani, mai bine de patru ore. La incendiul din Bajura a intervenit şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi.

În cursul zilei 23 februarie, pompierii militari şi voluntari au acţionat şi pentru stingerea a patru incendii de vegetaţie uscată produse pe raza localităţilor Botoşani, Bobuleşti (oraşul Ştefăneşti), Stăuceni şi Lunca. Pompierii au împiedicat extinderea flăcărilor la gospodării şi locuinţe, fiind protejate de foc bunuri materiale în valoare de peste 300.000 lei. A ars vegetaţia uscată de pe cca. 26 ha.

I.S.U. Botoşani recomandă cetăţenilor să respecte regulile şi măsurilor de apărare împotriva incendiilor specifice utilizării focului deschis pentru arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi resturilor vegetale.Te-ar mai putea interesa si:  ISU BotosaniDEtasamentul de Pompieri Dorohoiincendiu Bajurasituatii de urgenta
12:02 am Miercuri, 25 Februarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare